četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 7. Septembar

Članak otvarati do 13:00. Veliki value je u pitanju.


Meč koji će retko ko zapratiti, jer je US Open još uvek u jeku. U pitanju je meč sa čelendžer turnira u Bariju, a snage će odmeriti Eva Veder i Danka Kovinić. Kladionice su postavile Danku za favorita sa kvotom 1,29, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Osim ranka koji je na Dankinoj strani sve ostalo je u nekom egalu. Danka svojim igrama u poslednje vreme nikako ne pokriva ovu kvotu i mi ćemo tu potražiti našu šansu. Juče je Danka bila sličan favorit protiv Ukrajinke Katarine Bendl i morala je da spašava meč lopte. Imala je Ukrajinka meč lopte na svoju servu, ali nije iskoristila.

Ono što bode oči jeste očajan servis Danke. Crnogorka je u tom meču dala čak 19 brejk lopti i to je zaista mnogo čak i za WTA tur.

Što se Veder tiče mlada Holađanka je pokazala mnogo više u tom meču kvalifikacija, a posebno u ovom drugom protiv Masarove gde je uprkos izugubljenom prvom setu pronašla snage da preostala dva reši relativno lako.

Dakle, ova kvota na Danku apsolutno nema smisla. Loša forma, loša godina u stvari. Veliki problemi sa servisom, a pitanje je da li ona uopšte ima ambicija da ovde ide daleko. Sve u svemu postoji određeni value u ovoj kvoti pa da probamo.

Predlog za klađenje: Vedere ne gubi sa 6 i više gemova razlike 1,79 (u slučaju da bude tačno 5 ulog se vraća)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Veder 6-3 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje