petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 8. Avgust

Članak otvarati do 19:00


Avgust meces biće pun turnira i to veoma bitnih. Mesec se otvara mastersom u Torontu, a nakon toga sledi Sinsinati pa US Open.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Čileanac Nikolas Jari i Francuz Ugo Umber. Kladionice su blagu prednost dale Jariju sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 23,5.
Kada igra Jari gemovi se nekako uvek nameću no ovog puta idemo sa njim u fiksu. Prosto, Jari je pokazao da je stabilan ATP igrač koji sa vremena na vreme ume da se pofajta i sa onim najjačim teniserima. Nedavno je u Los Kabosu izgubio od Cicipasa sa 2:1, a mogao je dobiti taj meč. Inače, Cicipas je kasnije taj turnir osvojio. Uslovi u Kanadi su jako brzi što svakako pogoduje njegovom servisu. Prosto, Jari je igrač od kojeg znate šta možete da očekujete.

Ako za Jarija možemo reći da znamo šta od njega možemo da očekujemo od Umbera ne možemo nikako. Igrač koji je bio planiran za velika dela od kojih kako stvari stoje neće biti ništa. Nije uspeo da pronađe pravog trenera koji će da unapredi njegovu igru, pa Umber sada tavori između čelendžera u ATP nivoa. Baš težak igrač za praćenje i sa njim nikada niste na čisto.

Jako bitna informacija vezana za ovaja meč jeste povreda lista koju je Umber zaradio na turniru u Vašingtonu zbog koje je predao meč Dimitrovu. S ozbirom da je bilo četvrtfinale povreda je verujemo dosta teža, jer ne bi predao tako bitan meč. Ako nije sto posto spreman to je svakako još jedan plus.

Dakle, ovo jeste ujednačen meč na papiru, ali Jari je igrač koji dosta češće potvrđuje da mu se može verovati. Ovo je deo sezone u kojem može da zaradi mnogo poena, jer masterse prošče godine nije ni igrao, a na US Openu ispao je u prvom kolu. Ukoliko bude prikazao igru kao protiv Cicipasa trebalo bi da dobije meč.

Uz ovu kvotu svakako vredi probati.

Predlog za klađenje: Pobeda Jarija 1,75 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Umbera 6-4 3-6 4-6 lost

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje