petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 8. Avgust

Članak otvarati do 20:00


Danas startuju mastersi u Kanadi. Ponuda je veoma dobra pa da krenemo.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće dvojica Francuza. Adrijan Manarino ukrstiće rekete sa Arturom Rinderknečom. Prema kladionicama blaga prednost ide Manarinu sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Ponovo idemo kontra Manarina, jer se juče propisno izvukao. Sve što smo rekli u jučerašnjoj najavi kada je igrao protiv Kvona je bilo tačno. Kvon je jako dobro počeo, pravio brejkove, ali njegova mana je što nema dobar servis. To je Manarino iskoristio i na kraju uspeo da preokrene.

Šta je razlika između Rinerkneča i Kvona? Razlika je što Rinderkneč ima mnogo mnogo bolji servis i Manarino će mnogo teže do brejka. Ipak, Rinderkneč nema dobru igru u polju kao Kvon. Francuz će mnogo teško do brejka, ali Manarino igra sa tako velikim oscilacijama da će Rinderkneč sigurno imati šanse.

Kvote ne bi bile ovako postavljene da Rinderkneč nije imao pauzu zbog povrede. Ovde je kao Manarino morao kroz kvalifikacije i sasvim je solidno igrao. Uspeo je da dobije uvek neizgodnog Tara Danijela i taj meč nam je dao odgovore na njegovu formu.

Sve u svemu biće ovde tesno, ali ponavljamo Manarino igra veoma loše i mišljenja smo da bi to Rinderkneč mogao da iskoristi.

Predlog za klađenje: Rinderkneč ne gubi sa tri iviše gemova razlike 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Manarina 6:3 6:3 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje