četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 9. Jul

Članak otvarati do 14:30


Došli smo i do samog kraja kada je Vimbldon u pitanju. Danas se igra žensko finale i muški dubl.

U ženskom finalu snage će odmeriti Kazahstanka Elena Ribakina i Tunižanka Ons Žaber. Uloga favorita pripala je Tunižanki čija se pobeda plaća kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Odličan posao su odradile kladionice sa ovom postavkom kvota. Žaber tokom cele sezone igra sjajan tenis koji joj je doneo to drugo mesto na WTA listi i zasluženo je favorit. Odigrala je turnir gotovo bez greške i zasluženo je u finalu.

Isto se manje više može reći i za Ribakinu. Sjajno je koristila svoja oružja i igrala maksimalno agresivan tenis. Ko napada na travi po nekom pravilu dobija mečeve i to je bio slučaj sa Ribakinom.

Što se ovog meča tiče može se reći da je najveći u karijeri za obe teniserke. U skladu sa tim očekujemo da obe „poginu“ na terenu ne bili se dokopale velike titule na Vimbldonu.

Generalno gledano ovogodišnji Vimbldon nije doneo mnogo spektakularnih mečeva. Primetili smo da se mnogo igra za publiku, posebno oni najveći igrači i igračice. U skladu sa tim ovde očekujemo jedan spektakl i vrlo verovatno tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,67 (Soker)

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Ribarikove 3:6 6:2 6:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje