petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 9. Mart

Članak otvarati do 21:00.


Danas je na programu poslednje kolo kvalifikacija za Indijan Vels. Meč koji je nama zapao za oko odigraće Amerikanac Denis Kudla i Nemac Filip Kolšrajber. Kladionce su blagu prednost dale Kolšrajberu, čija se pobeda plaća kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Kolšbrajber je po našem skromnom mišljenu mnogo veći favorit nego što to kladionice prikazuju. U svim aspektima tenisa, čak i u servisu Kolšrabjer ima prednost. Nemac se dosta bolje kreće, bekend mu je jači, a i generalno gledano, njegov arsenal oružja je mnogo dublji od Kudlinog koji se svodi na servis i jak forhend.

Kada smo kod servisa tu odmah treba napomenuti da on ne igra tako veliku ulogu na ovim terenima. Ovaj beton u Indijan Velsu je najsporiji beton na ATP turu i jasan je pokazatelj da se igrači veoma brzo sele na šljaku. Dakle, Kudla sigurno neće imati mnogo lakih poena posle servisa kao što bi to mozda imao na Australijan openu. U skladu sa tim očekujemo da će razmene biti duže, a u takvim okolnostima Kolšrajber je sigurno bolji.

Forma Kudle je katastrofalna. Ove sezone pre Indijan Velsa uspeo je da dobije samo Delbonisa u Sidneju na otvaranju sezone i Meksikanca Pačeka Mendeza koji nema rank, a i taj Mendez je uspeo da mu otkine set. Ovde, u Indijan Velsu je dobio Kineza Cenga koji da je samo malo bolje servirao mogao je da zakomplikuje taj meč, posebno u drugom setu.

Ni Kolšrajber ruku na srce ne blista, ali je on dosta manje i igrao. Nakon ošajnog prvog seta protiv Bolta, Nemac je pronašao način da podigne igru i na kraju slavi.

Takođe, nikako ne treba zaboraviti na dobre rezultate Kolšrajbera na ovom turniru. On na ovom turniru igra od 2006. godine i samo je jednom ispao u prvom kolu i to prošle sezone. Naravno, stigle su ga godine, ali dok je bio mlađi igrao je veoma dobro i kada je gubio gubio je od top tenisera. Ako se dobro sećamo samo ga je Đokokovic u Indijan Velsu pobedio 2-3 puta.

Na papiru Kolšrajber je prosto favorit i mi mu moramo ukazati poverenje. Kudla na ovom betonu ima dosta manje šanse i mi u ovoj kvoti vidimo odredjeni value.

Predlog za klađenje: Pobeda Kolšrajbera 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Kolšrajbera 0:6 6:3 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje