petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 9. Septembar

Ne znamo satnicu, a ne želimo da zbog toga propustimo ovaj dobar tip. Članak otvarajte odma.


Možda smo malo alavi i bezobrazni, ali mi se vodimo dobrim momentumom. Ne znam tačno da li je ova satnica tačna pa možda bude promena, a bilo bi mi žao da propustimo ovaj meč zbog vremenske granice.

U pitanju je čelendžer u Francuskoj, turnir koji retko ko prati pored US Opena. Snage će odmeriti Džejms Dakvort i Borna Gojo. Blagi favorit u ovom duelu je Dakvort sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Apsolutno dobar posao kladionica kada je reč o postavci kvota. Sjajno su odradili posao, no mi ovde prednost dajemo Borni. Hrvat ove nedelje igra sjajan tenis. Neverovatno je koliko dobro servira i koliko lako osvaja poena. Uglavnom je na dvocifrenom broju kada su asovi u pitanju, a ko zna koliko je tu bilo i servis vinera.

Dakvort je generalno talentovaniji od ove dvojice, ali igrač sa velikim oscilacijama. Kada bi igrao na najvišem nivou verovatno bi dobio ovaj meč, ali veliko pitanje je da li će to biti slučaj. Prosto, nikada sa njim niste na čisto i mi verujemo da bi to Borna mogao da iskoristi.

Očekuje se i ovde drama i zbog toga uzimamo ovaj mali hendikep.

Predlog za klađenje: Gojo ne gubi sa dva i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Dakvorta 6:3 3:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje