ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje (Beč) – 24. Oktobar

Članak otvarati do 13:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

13:00 Miler – Pol 20,5+ 1,70 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 3-6 1-6 igramo krug 2

Imamo dva moćna turnira u Beču i Bazelu. U ovom članku predstavljamo mečeve iz Beča, jer će posle biti lakše da se prati ko je šta napravio.

Bez ozbira što si ovi turniri na papiru jaki mnogi igrači ne igraju sa velikom željom ove turnire. Opšte je poznato da nakon US Opena motiv igrača pada i treba juriti samo igrače koji su priči sa završni masters u Torinu. Tomi Pol nije igrač koji je u toj priči i generalno kroz karijeru je poznat kao igrač na kojeg se ne možeš pouzdati na duže staze. Da bljesne sa vremena na vreme, uglavnom u domovini. Iako ima sve u svojoj igri da pravi dosta ozbiljnije rezultate, njegova radna etika nije na nivou i zato je tu gde jeste.

Miler je čelendžer igra da se razumemo, ali u kvalifikacijama je dobio jednog Lojda Harisa i Lorenca Sonega, igrače koji igraju dobro u dvorani. Motiv Pola je upitan i Miler možda može da „zapži čorbu “ danas. POtencijalna mina.

Pol je ove godine bio nosilac 23 puta i barem jedan njegov meč u prve tri runde je otišao u over u 18 slučajeva.

14:00 Popirin – Rubljov 21,5+ 1,72 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-7 4-6 +720

Andrej Rubljov je nedavno doživeo srceparajuć poraz u finalu mastersa u Šangaju od Hurkača. Zaista je jedna lopta odlučila i ona je otišla na stranu Poljaka. Sada Rubljov dolazi u Beč gde je pre dve godine uzeo titulu. Ono što je zanimljivo jeste da Rubljov ove godine ima 0/2 u dvoranskim uslovima.

Sklon je Rus oscilacijama to je jasno kao dan svima koji prate tenis. Popirin ima dobar servis, agresivnu igru i ako iskoristi žute minute kod Rubljova (uvek ih ima), onda ima čemu da se nada.

Rubljov je ove godine 22 puta bio nosilac i na 19 turnira je barem jedan njegov meč otišao u over u prve tri runde.

15:30 Tiafo – Evans 21,5+ 1,50 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 1-4 kvota 1

Tiafo jedan od igrača kojeg treba zaobilaziti kada je fiks u pitanju. Sve što smo rekli za Tomija Pola važi i za njega. Od US Opena pa na ovamo, Tiafo ređa poraza i igra over mečeve. Ova dvojica imaju lepu istoriju rezultata. Odigrali su osam mečeva i podelili po četiri pobede. Servis je najjače oružje kod obojice i nadamo se da će biti u ritmu.

Tiafo je ove godine 17 puta bio nosilac i 13 puta je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje