subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE – NEDELJA 10. JANUAR

Favorit u ovom meču je precenjen bez razloga i kvota ima fin value koji ćemo pokušati da iskoristimo. Članak otvarati do 23:30


U okviru drugog kola turnira u Delrej Biču snage će odmeriti Ivo Karlović i Roberto Kuiroz. Prema kladionicama favorit je Karlović čija se pobeda plaža kvotom 1,75, a margina je postavljena na klasičnih 25,5 gemova.

Ko god da je pravio ovu kvotu loše je rezonovao i vodio se skroz pogrešnim stvarima. Glavni razlog za ovako solidnu kvotu na Karlovića jeste njegova pobeda nad Pablom Anduharom u prvom kolu gde je bio veliki autsajder. Ono na šta kladionice nisu obraćale pažnju jeste činjenica da je Anduhar klasični šljakaš i da je slično kao Karlović veteran. Ivo je na sebi svojstven način uspeo da pobedi, ali ta pobeda nije tako senzacionalna.

Danas Ivo ide na igrača koji iza sebe ima tri pobede i ima dobre pripreme za ovaj meč. Naime, Kuiroz je u kvalifikacijama i glavnom žrebu dobio Galovića i Rubina, a to su igrači koji gaje sličan stil kao Karlović. Ruku na srce nemaju snažan servis kao Ivo, ali sve ima zavisi od servisa. I u tom meču protiv Anduhara Ivo nije pokazao bog zna kakvu igru na servisu. Da bilo je tu asova i servis vinera, ali je bilo i grešaka. Energije u njegovoj igri nema, bilo je dosta grešaka na mreži i to se može naplatiti.

Ovde svakako postoji value u kvoti na pobedu Quiroza, jer Ivo nije igrač kojeg se treba plašiti i kada god je favorit treba igrati kontra njega, jer je odavno zreo za penziju.

Predlog za klađenje: Kuiroz ne gubi meč sa dva i više gemova razlike 1,75

2:0 (6:2 6:4)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje