petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Nedelja 1. Avgust

Članak otvarti do 20:30


Veliko finale ATP turnira u Atlanti donosi američki derbi u kojem će snage odmeriti mladi Brendon Nakašima i Džon Izner. Kladionice su za divno čudo bile neodlučne sa postavkom kvota, te su izašle sa egal kvotama. Ipak, kako se meč bliži početku kladionice polako naginju ka Izneru, te je on sada blagi favorit, a margina za gemove je postavljena na 23,5.

Još na početku turnira smo pisali o Izneru. Na našu žalost američki džin nas je prodao protiv Vulfa, jer smo igrali 2:0, bez obzira na to pokazalo se kao tačnim da je ovo njegov omiljeni turnir. U svojih deset nastupa (ne računa se ovaj) Izner je pet puta osvojio titulu, još tri puta igrao finale, jednom polufinale i prtprošle sezone je ispao u drugom kolu od Rejlija Opelke kroz tri tesna taj brejka. Ovo je njegov turnir i ne pamti se da je neko na nekom turniru tako dominirao.

Ove sezone partije nisu bile bajne, ali treba uzeti u obzir da Izner nije u cvetu mladosti. Na putu ka finalu redom je pobeđivao Vulfa, Šoka, Okonela i Frica. Servirao je jako dobro, jer je na putu ka finalu servis ispustio samo jedno, a ukupno je pružio osam brejk lopti. To su fantastične brojke. Naravno, asovi su glavno oružje, a Izner ih je do sada odservirao 106. Na četiri meča to je 25 asova u proseku, a to vam je skoro čistih šest gemova. Servis mu je gotovo nemoguće oduzeti i Nakašimu čeka vraški težak posao.

Iskustvo će naravno igrati veliku ulogu. Nakašima je do skoro bio čelendžer igrač sa veoma malo iskustva na ATP turu. Očekivano, i on je počeo da se probija, te je eto relativno skoro igrao finale Los Kabosa gde je poražen od Kamerona Norija.
Nema on iskustva u ovakvim mečevima i to bi mogla biti prevaga.

Dakle, ovo je Iznerov turnir. Sve što je ikada uradio u karijeri uradio je na domaćem tlu. Osvojio je 19 titula u karijeri (računamo i čelendžer), a od tih 19 u Americi je osvojio 16.

Dosta je iskusniji u ovakvim mečevima i mi mu moramo ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Iznera 1,70

6:7 5:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje