petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Petak 13. Avgust

Članak otvarati do 21:00


Četvrtfinale mastersa u Torontu donosi duel između Amerikanca Džona Iznera i Francuza Gaela Monfisa. Prema kladionicama, favorit za prolazak u polufinale je Džon Izner čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dook je margina za gemove postavljena na 25,5.

Apsolutno se slažemo ovog puta sa kladionicama, jer po svim parametrima Izner jeste favorit. U ovom trenutku on je dosta bolji igrač i u ovakvim uslovima, protiv ovakvog Monfisa mi mu moramo pružiti prednost.

Čini se da je Izner napravio pravu stvar otkazavši nastup na turniru u Vašongtonu. Pre toga, Izner je osvojio titulu na svom omiljenom turniru u Atlanti i dao svom telu da se odmori za ovaj turnir. To je bio sjajan potez, jer je Izner ovde u Kanadi dobio Davodoviča Fokinu, Garina i juče Rubljova. Posebno je bila impresivna pobeda nad Rubljovim kojeg je dovodio do ludila svojim servisima. Izner je konačno zdrav, izgleda veoma dobro i što je najbitnije u formi je.

Što se Monfisa tiče teško je analizirati njega i njegovu formu. On se tenisom ne bavi ozbiljno već duži period. Imao je dosta problema van terena. Njegova veza sa Elinom Svitolinom je bila turbulentna, a na svu sreću sve su izgledali i na kraju se venčali. Jasno je kao dan da mu tenis nije bio prioritert u prethodnom periodu, tako da ovo četvrtfinale ne treba da nas zavara. Statistika kaže da je ovo tek prvo četvrtfinale za Monfisa još od turnira u Dubaiju iz 2020. godine. Ovo dovoljno govori koliko je Gael Monfis u stvari loš.

Mi se ovde uzdamo pre svega u Iznerovu čvrstinu. Od njega znate šta možete da očekujete, to su sjajne serve i kratki servis gemovi. Kada igrate protiv njega vi morate biti spremni pre svega na psihološkom planu, jer biće perioda u meču kada na njegov servis nećete moći ništa da uradite. Gael Monfis je sklon oscilacijama, šta više to je sinonim za njega. Mišljenja smo da će njegove ludorije da ga koštaju, a to Izner ne prašta. Svestan je toga Amerikanac i znaće kada da napadne. U eventualnim taj brejkovima prednost naravno ide Izneru, jer je on navikao na to i zna kako se igra u tim trenucima, dok se za Gaela to ne može reći. Pobeda Iznera bi trebala da dođe, a ako bude pobedio verujemo da će biti bar sa dva gema razlike.

Predlog za klađenje: Izner dobija sa 2 i više gemova razlike 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 7:6 6:4 pobeda Iznera 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje