nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Ponedeljak 2. Avgust

Članak otvarati do 21:00


Prvo kolo WTA turnira u San Hozeu donosi duel između Hrtavice Ane Konjuh i Čehinje Mari Bouskove. Kladionice su baš neodlučne koga da postave za favorita ovde, te su postavile kvote u totalnom egalu. Margina za gemove iznosi 20,5.

Moramo se ovoga puta složiti sa kladionicama. Ovaj meč je po svim parametrima u ovom trenutku u totalnom egalu. Imamo dve teniserke koje su pod velikim znakom pitanja kada je forma u pitanju.

Ana Konjuh se vratila ove sezone tenisu posle duge pauze. Dok je bila zdrava i prava, ona je bila top 20 teniserka. Usledila je teška povreda, duga pauza i kada se vratila nije izgledala baš najbolje. Očigledan višak kilograma pravi veliki problem. Manjak samopouzdanja takođe. Sve se to odrazilo na rezultate, te osim finala u Beogradu, Ana Konjuh se nema čime pohvaliti. Često ispada u poslednjem kolu kvalifikacija, a kada se plasira u glavni žreb retko kad dogura dalje od drugog kola.

Što se Bouzkove tiče ona je imala jako dobar period na startu sezone, ali kada je krenula sezona šljake onda su kola krenula nizbrdo. U Madridu je doživela povredu desne ruke. Potom je napravila malu pauzu i zablistala u Birimngemu gde je igrala četvrfinale. Poslednji meč je odigrala sada već davnog 13. jula, što znači da je njena forma nepoznanica.

Mi ovde smatramo da treba probati sa gemovima. Imamo dve igračice koje kubure sa formom i sigurno jedna u drugoj vide šansu da se plasiraju u drugo kolo, što u ovom trenutku donosi veliki broj bodova za obe. Buzskova je igračica koja se dosta bolja snalazi na betonskoj podlozi, jer je do sada u karijeri zabeležila 173 pobede i 73 poraza. Verujemo da se spremala za ovu američku turneju. Sa druge strane, ako je nešto dobro u igri Ane Konjuh onda je to servis. Osetila je mlada Hrvatice ove terene, jer je igrala kvalifikacije gde je zabeležila dve solidne pobede.

Podloga je baš brza, servis bi morao da ima ulogu i uz klasične ženske oscilacije mi se nadamo jednom produženom setu koji verovatno donosi over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,73

5:7 6:3 5:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje