petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Ponedeljak 29. Januar

Clanak otvarati do: 20:00


19:45 Fičovič – Stoder 20.5+ 1.62 krug 1 Ulog 1000 / 7-5 5-7 6-4 +620

Turnir u Brazilu ćemo takođe pomno pratiti, jer smo prošle godine naučili da su čelendžeri po Južnoj Americi idealni za svakojaka štimanja. Tamo svako svakoga može da dobije bez obzira na rank, kvotu i sve ostalo. Ovde imamo Fičoviča koji je postavljen za nosioca. Otvoren je kao poveći favorit, no kako se meč bliži kvote idu ka egalu. To i ne čudi, jer Fičovič ove godine iz dva meča ima isto toliko poraza.

Prošle godine je bio zahvalan za nas sistem, jer je 10 puta bio nosilac i sedam puta je došao barem jedan over u prve tri runde. S obzirom na lošu formu ne očekujemo neko razbijanje iako mu podloga više odgovara.

20:30 Ejden Majo – Etan Kvin 20.5+ 1.58 krug 1 ulog 1000 / 3-6 3-6 -1000

Ovaj čelendžer u Klivlendu je vraški zanimljiv. Kao što smo rekli u nekim ranijim najavama prethodne godine, ovi čelendžeri po Americi se prave da bi bilo lakše američkim igračima da se prebace u profi vode. Cesto se dešava da više od pola žreba čine igrači koji su na koledžu tu u okolini turnira. Kladionice masovno greše sa kvotama i marginama i na nama je to da prepoznamo. Ono što je sigurno jeste da je velika većina mečeva dosta izjednačena i da se većina tih igraca međusobno dobro poznaju.

Ovde imamo Majoa i Kvina. Jedan je 2003. godište, a drugi je godinu dana mlađi. Iako je Majo postavljen za nosioca, favorit u duelu je Kvin. Kvina znamo iz prethodne sezone baš zbog ovih turnira. U svojoj karijeri je do sada odigrao 21 meč u dvoranskim uslovima i 12 je otišlo preko današnje margine uz tri meča koja su stala tačno na marginu.

U ovom trenutku ovo je 50/50 meč, jer i jedan i drugi kubure sa formom. Ostaje nada da će imati korektne procente prvog servisa, a za prolaz tipa bi trebalo da bude dovljan jedan produženi set.

20:30 Dakvort – Kodat 20.5+ 1.63 Krug 1 ulog 1000 / 6-3 6-0 krug 2 se igra 

Dakvort je prošle godine imao jako dobru sezonu. Ostvario je veliki broj pobeda, no velika većina je bila na čelendžer niovu. Igrao je dosta po Indiji i Južnoj Koreji i generalno Aziji gde je kvalitet bio dosta slab. Ono što ga je krasilo jeste overaška priča. Naime, odigrao je 18 čelendžera prošle godine i na 15 je ispoštovao naš sistem klađenja. Verujemo da barem jedan meč u prve tri runde ide u over.

22:00 Sandgren – Handel 20.5+ 1.60 Krug 1 ulog 1000 / 6-7 7-5 6-4 +600

Teška srca igramo na Sandgrena. Nije nam omiljen teniser i igramo samo zato što znamo da on retko kada dobija ubedjlivo. Ovde je favorit sa kvotom 1.25 a verujte da bez problema ovo može da izgubi. Ima dobar servis, ali isto toliko loš ritern. To potvrđuju i ovogodišnje partije, jer je u svih osam mečeva viđen barem jedan produžen set. Ukoliko nastavi sa tim trendom i vidimo još jedan takav set ovo bi moglo da izađe bez problema.

Nejtan Ponvit – Patrik Kipson 18.5+ 1.62 krug 1 ulog 1000 / 3-6 2-6 igra se krug 2

Na kraju će ispasti da ćemo sve odigrati u over, ali šta da se radi. Prosto, takav je raspored danas u Klivlendu gde skoro svi nosioci igraju. Poslednji je Kipson koji je ove godine pokušao na ATP sceni, ali se nije dalo. Nije uspeo u Australiji da napravi nešto više i sada se vraća u Ameriku gde generalno i igra. Ako pogledamo rezultate iz prethodne sezone, samo je tri puta igrao van Amerike i to je igrao u Kolumbiji.

Veliki je danas favorit, no ovaj Ponvit je pokazao da zna da igra protiv Kipsona. Prošle godine su u Kanadi i Kipson je slavio sa 6:3 7:5. Neka bude sličan rezultat. Za dvoranske uslove ova margina je stvarno smešna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje