ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Ponedeljak 6. Septembar

Članak otvarati do 17:30.


Osmina finala US Opena donosi vemoa zanimljiv duel u kojem će snage odmeriti Nemac Aleksander Zverev i Italijan Janik Siner. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu je Zverev čija se pobeda plaća kvotom 1,15, dok je margina za gemove postavljena na 32,5.

Ako uzmemo u obzir formu i rezultate koje Zverev ostvaruje u poslednje vreme on mora biti favorit, ali ludost je uopšte razmišljati o igranju kvote 1,15, jer je to čist amaterizam.

Mi smatramo da treba probati sa kontrom protiv Zvereva, jer je nakupio mnogo pobeda, i prosto po nekoj teoriji brojeva vreme je za poraz. Naime, Nemac je prvo osvojio zlato u Tokiju, a nakon toga je osvojio Sinsinati i ovde bez problema došao do osmine finala, mada protiv Šoka je bilo problema. Ako sve to saberemo dolazimo do brojke od 14 pobeda.

Kada imate ovako jak niz kao što ima Zverev svaki sledeći meč je sve teži, jer je pritisak sve veći. Javnost vam stalno puni glavu tim podacima, i to mora da utiče na bilo koga. Poglejte samo šte se Đokoviću dogodilo u Tokiju. Mišljenja smo da Zverev kroz svoju karijeru nije pokazao taj kapacitet da se nosi sa tim pritiskom, a i ovaj meč će najbolje pokazati od čega je satkan.

Još jedna zanimljva stvar vezana za ovaj US Open jestu mečevi na 4+ setova. Manjak kvalitetnih igrača svakako utiče na to da mečevi budu neizvesni. To je pruzrokovalo da od 116 mečeva (koliko je odigrano do sada) čak 74 ode u 4+ setova, što je fanatstičnih 64%. Podloga je veoma brza, servis je veoma jako oružje, a ima malo ribrejkova.

Ako bi gledali igrački aspekt, mladi Siner i te kako ima čime da se parira Zverevu. Sjajna servia, solidno kretanje i što je najbitnije neće se uplašiti. Iako je veoma mlad, Siner je već igrao protiv Nadala na Šatrijeu i pokazao više nego solidan otpor. Neće ga uplašiti veliki stadion i veliki protivnik, što je veliki plus.

Da, Zverev je favorit, ali polako kladionice počinje da ga precenjuju i pojavljuju se određeni valuei kao što je na primer današnja margina za over gemove. Zaista, ovih 32,5 gemova je veoma malo i što je najgore može biti probijena kroz tri seta, a mi nekako mislimo da će ovaj meč biti dramatičan, sličan onom između Cicipasa i Alkaraza.

Predlog za klađenje: Više od 32,5 gemova 1,72

6:4 6:4 7:6

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje