petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Subota 7. Avgust

Članak otvarati do 00:00


Danas su na programu polufinalni mečevi WTA turnira u San Hozeu. Meč koji ćemo mi ispratiti odigraće Hrvatica Ana Konjuh u Amerikanka Danijel Rouz Kolins. Iz nekog, nama nepoznatog razloga kladionice su ovde postavile Kolinsovu za izrazitog favorita. Njena pobeda se plaća kvotom 1,35, što je apsurd ako nas pitate, jer zaista ne vidimo razlog za ovakvu postavku kvota.

Šta je to uradila Kolinsova pa da bi kvota na njenu pobedu bila ovako mizerna? Naravno, jedan od razlog za ovakvu kvotu jeste WTA rank. Kolinsova je 36. teniserka sveta, dok je Konjuh tek 116. Ipak, po ko zna koji put govorimo da ATP/WTA rank ne igra apsolutno nikakvu ulogu u mečevi, a to se posebno odnosi na WTA tur gde svako svakoga može da dobije.

Konjuh je juče igrala tri seta, ali nije bio naporan meč. Kineskinja Žang je kao što smo najavili pravila probleme na početku meča, ali kada je proradio ritern kod Ane Konjuh onda je sve bilo jače.

Kolinsova nema neko oružje kojim bi se mogla pohvalititi i zaista ne vidimo po čemu je ona bolja. Snažnija nije, jača mentalno nije, jedino je bolja u kretanju i u tim dužim razmenama, ali ako je Konjuh nadjača (što će se verovatno i desiti) te razmene i neće biti tako dugačke.

Sve u svemu Konjuh je u ritmu. Do sada je u svakom meču bila favorit i svaki put je opradvala ulogu favorita. On je top 20 teniserka bez ikakve sumnje, ali duža pauza je napravila problem i sada sledi povratak. Plasman u polufinale će doneti veliki broj bodova, a ne sumnjajte da će učiniti sve da ovde zaigra i finale.

Ovde vidimo ogroman value koji ćemo pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Konjuh ne gubi sa 5 i više gemova razlike 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na soptvenu odgovornost.


Rezultat 6:0 6:2 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje