subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlozi za klađenje (2) – 10. April

Članak otvarati do 13:00


12:30 Dušan Lajović – Aleksej Popirin 20,5 + 1,60

Lajović je nekako uspeo da se domogne glavnog žreba kao laki luzer i danas je eto favorit sa kvotom 1,45. Mi se držimo nekog našeg pravila da naše tenisere ne treba igrati na 1,50 i niže. Prosto, pokazali su se kao nepouzdani teniseri kroz sve ove godine praćenja njihovih karijera. Uglavnom igraju dobro protiv jačih igrača, a kada sau favoriti onda gube i to veoma često. Lajović jeste bolji igrač, igra solidan tenis ove godine, no nije sposoban da odigra meč od početka do kraja na visokom nivou. Nije Popirin neka cvećka, no ovaj tip je pre svega kontra Lajovića.

Rezultat: Pobeda Popirina 7-6 6-3

15:30 Rišar Gaske – Dominik Tim 20,5+ 1,63

Ovo je nekada bio derbi i meč koji se sa čežnjom čeka da se gleda, a sada je duel dva igrača koji kubure sa povredema. Gaske sa tim njegovim telom baš baš nema sreća. Ima sve u svojim rukama, ali kada se povrede dešavaju na dva meseca onda je bilo šta teško napraviti.
Tim sa druge strane veliki problemi. Otpustio je Masua, još uvek nema samopouzdanja. Jači je za dve klase od Gaske na šljaci, no kada nema samopouzdanja onda sve to pada u vodu. Trebao bi ovo biti dobar meč, a jedino čemu se nadamo jeste da Gaske ima dobar ubačaj prvog servisa i onda će ovo u over.

Rezultat: Pobeda Tima 6-1 6-4

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje