subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlozi za klađenje – 21. April

Članak otvarati do 13:00


U ovom članku ćemo predstaviti dva predloga sa čelendžer turnira, jer ne možemo sve da pokrijemo. Često de desi da imamo više predloga a ne odaberemo onaj pravi, a onaj koji ne objavimo prođe veoma lako. Na vama je šta će te i kako će te. Preporuka igrati single, nikako tikete.

13:00 Mišolić – Pelegrino 20,5 + 1,70 Soker

Čelendžer u Italiji i meč između Mišolića i Pelegrina. Oba igrača odigrali jako u uvodna dva kola, to se posebno odnosi na Pelegrina. Veoma nam se dopalo kako igra Italijan, baš onako kako mi volimo. Servira veoma dobro, a na riternu jako slab i zato je u oba meča imao po jedna produžen set 7-6 i 7-5. Mišolić je mlad igrač, još uvek neiskusan i nije sposoban da odigra ceo meč u kontinuitetu. Iako je možda bolji na papiru sumnjamo da ovo može dobiti lako.

Rezultat: Pobeda Mišiolića 6-1 4-6 6-4


17:30 Đanezi – Hasan 20,5+ 1,70 Soker

Juče smo igrali Đanezija i naravno stao je na marginu od 20,5 gemova, mada moglo se igrati i na 19,5. Blago rečeno Italijan nije oduševio. Nudio se svom protivniku, no ovaj to nije znao da iskoristi. Što se Hasana tiče jako fin napredak od kada se tenis vratio u akciju posle korone. Nije to ništa specijalno, ali pošto smo ga svojevremeno gledali kako igra mečeve u balonu, onda je ovo njegovo 295. mesto na ATP listi sasvim korektno. Sve u svemu Đanezi nije oduševio i Hasan može da mu parira barem u jednom setu.

Rezultat: Pobeda Hasana 3-6 6-4 7-6


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje