utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim za danas ima samo 14 spremnih igrača

Jedan tim će danas na raspolaganju imati samo 14 igrača, od čega su 2 golmana, drugi tim u jako dobroj formi, meč možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu Nemačke Regionalne lige Nordest, a od 16:00 sati se u okviru 20. kola sastaju BFC Dynamo – Lokomotiva Leipzig.

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je trenutno vodeći tim lige sa 14 pobede, 3 remija i 2 poraza uz gol razliku 46:17.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu BFC Dynamo je ,,kisnuo“ samo dva puta, tačnije imaju 8 pobede i 2 remija uz gol razliku 28:6.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Na poslednjih pet mečeva zabeležili su isto toliko pobeda.

Izostanci: Tim je kompletan


Pozicija na tabeli gosta: Tim Lokomotive nalazi se na visokom petom mestu sa 11 pobeda, 3 remija i 4 poraza uz gol razliku 39:16.

Skor na gostujućem terenu: Lokomotiva je trenutno najbolji gost lige bez ijednog poraza, sa 7 pobeda i 2 remija uz gol razliku 21:4.

Forma u poslednjih 5 mečeva: U poslednjih par mečeva promenljiva forma ovog tima, dve pobede, jedan remi i dva poraza.

Izostanci: Danas će tim imati svega 14 zdravih igrača i to 12 igrača i 2 golmana, ostali igrači izostaju zbog korone i povreda.


Mišljenje i predlog za klađenje: Domaći tim je sigurno najjači tim lige, dok su gosti danas oslabljeni, činjenica da su najbolji gost lige sigurno je doprinela tome da kvota na domaćina bude 1,80, ali mi ćemo pokušati da iskoristimo i naplatimo ovu kvotu, za one koji žele sigurniju varijanut, mogu pokušati sa igrom 1X&2-5 gola po kvoti 1,60.

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje