Advertisement

Jednom timu će faliti 10 igrača, zbog važnijeg meča koji ih očekuje kroz par dana, faliće prvi golman, trojica defanzivaca od kojih je jedan sa najvećom minutažom u timu, četvorica veznih igrača i jedan napadač, među ovim igračima su i prvi i treći strelac tima i drugi asistent ekipe. Meč možete preuzeti okvirno do 23 sata, a predložena kvota je 1,80!

00:00 Nacional A. – Olimpia A. (Paragvaj Primera)

Pozicija na tabeli domaćina: Nacional ove sezone igra jako dobro i nalazi se na 4.mestu na tabeli sa skorom 7 pobeda, 5 remija i 3 poraza uz gol razliku 27:19

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu imaju učinak 4 pobede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku 8:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Dve pobede, dva remija i jedan poraz su učinak Nacionala u poslednjih pet mečeva, na domaćem terenu pobeda na Sp.Luquenom, ali i poraz od Guairene.

Izostanci: Nema važnijih izostanaka u timu


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su na 3.mestu za sada imaju skor 8 pobede,  3 remija i 4 poraz i gol razliku 22:15.

Skor na gostujućem terenu: Imaju učinak od 5 pobeda i 2 poraza i gol razliku 12:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Oni imaju dve pobede, jedan remi i dva poraza od čega je jedan u ligi, dok je drugi jako težak u Kopa Libertadoresu od Internacionala 6:1.

 

Izostanci: Danas će faliti prvi golman Aguilar (13/0/0), tri igrača odbrane, to su Otlavaro (10/0/2 – drugi asistent tima), Rolan (5/0/0), a nema ni potencijalne zamene Polenta (2/0/0), potom nema 4 veznoa igrača J. Recalde-a (13/7/0 – prvi strelac tima), Richard Ortiz (12/2/0), R.Sosa (12/2/1), Estigarribia (11/0/0), kao ni napadača Roque Santa Cruz-a (11/2/2), a nema ni W.Gonzalesa (4/3/1 – drugi strelac tima)Međusobna tradicija: U prvom meču odigranom u martu, Nacional je naneo težak poraz Olimpiji 4:1, iako je Olimpija bila favorit na svom terenu. U prošloj sezoni, imali smo po jednu pobedu oba tima i jedan remi

Zaključak: Olimpija 21.maja igra važan meč u okviru Kopa Libertadores takmičenja i bodovi su im tu bitni kako bi ostali u borbi za prolazak u narednu rundu, to je i osnovni razlog zašto se danas odmara gotovo cela prva postava, a Nacional je pre manje od dva meseca pokazao da može da izađe na kraj sa Olimpijom pa ne vidimo zašto tako ne bi bilo i danas.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Iako pobeda Nacionala deluje dosta realno (kvota je 2,50), naš predlog će ipak biti kombinacija 1X&2+ po kvoti 1,80!

2:1


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here