Advertisement
MaxBet

U ovom meču domaćin neće imati problema sa izostancima igrača, dok gost neće moći da računa na 8 igrača među kojima su: 3 odbrambena, 2 vezna i 3 napadača među kojima je i najbolji strelac tima. Ovaj meč možete najkasnije odigrati nešto pre 14h po našem vremenu.


Najava meča: Danas će se u terminu od da 14h na stadionu Grunwalder sa naslovne fotografije u okviru 36. kola Nemačke 3. lige sastati ekipe Munchen 1860 i Unterhachinga. Dva tima se nalaze u zlatnoj sredini sa tim da je Munchen 1860 osvojio dva boda više u dosadašnjem delu sezone. Dva tima su se sastala u jesenjem delu sezone 1. decembra prošle godine i tada je Minhen 1860 slavio kao gost sa 2:3.


Unterhaching danas neće moći da računa na 8 igrača među kojima se nalaze – odbrambeni igrači: Bandowski (11 meča / 0 golova), Endres (7/0) i Welzmuller, vezni igrači Stahl (26/0) i Marseiler (12/1), kao i napadači: Stroh – Engel (28/9), Bigalke H(25/1) i Hain (23/4).  


Mišljenje urednika: Jedino zbog čega današnji meč nije zahvalan za tipovanje na nečiju pobedu je činjenica da nema naročiti takmičarski značaj za dva tima i eventualno što će se kao i drugi mečevi u ligi zbog aktuelne situacuje igrati bez prisustva publike. Ako sagledamo da je na poslednjih 13 od 15 utakmica ekipe Munchen 1860 viđena igra GG nadamo se da ona neće izostati ni danas. Ova igra donosi kvotu od @1.55.

3:0


Takođe treba napomenuti da su u međusobnim mečevima dva tima viđani veliki prelazi, a njima je naročito sklon današnji domaćin kod koga se tzv. veliki lom 1-2 ili 2-1, dešavao u 3 od 10 poslednja meča ( u sva tri navrata u njegovu korist).


Slika preuzeta sa sajta: https://m.goalzz.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.