Wednesday, 23. October 2024.

t1x2.net

spot_img
spot_img

[PREMIUM] U meču protiv izuzetno jakog rivala će igrati bez svog najboljeg igrača

Danas će jedan tim protiv izuzetno jakog rivala koji je motivisan, morati da igra bez najboljeg igrača. Meč okvirno možete preuzeti okvirno do 18 časova, a predložene su kvote 1,70 i 2,12.

Meč polufinala Iranskog kupa gde domaćin ima najveće moguće ambicije posle gubitka titule koju je uzeo Persepolis sa 2 boda više. Trener Ivanković svakako da računa na maksimalno zalaganje igrača kako bi došao makar do jednog trofeja ove sezone, iako su ulaganja u tim bila maksimalna. Koliko je meč bitan za upravu pokazuje i činjenica da su zbog odsustva 5 reprezentativaca pomerili ovaj meč za danas. Tim je kompletan i očekuje se najjači sastav pred dobro ispunjenima trebinama vatrenih navijača kakve ima Sepahan. Tim je u seriji od 11 mečeva bez poraza, a slavili su na poslednja 4 ligaška meča.

Sa druge strane Gol Gohar je imao sezonu ,,gore-dole” ali je uspeo na kraju da dođe do odličnog petog mesta. U poslednjih 12 mečeva u sezoni, pobedili su samo 1 u ligi i 1 u kupu, dok su ostale mečeve 7 izgubili i tri odigrali nerešeno. Po završetku lige, ubedljivo najbolji igrač tima, španac Roberto Torres (24 utakmice/ 7 golova/ 11 asistencija) naspustio je klub i otišao u Španiju, tako da Gol Gohar nema ni blizu igrača koji može da nadoknadi ovakav izostanak. Štoper Golzari (8u/0g/1a) je povređen i takođe ga neće biti danas.

Mišljenje urednika: Kada se sve sagleda, motivacija, kvalitet i sastav tima, Sepahan je veliki favorit pa ćemo pokušati sa igrom pobeda domaćina po kvoti 1,70, ali i sa kombinaciojm igara 1&0-3 po kvoti 2,12.

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje