utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U ovaj meč ulaze u dobroj formi i igraju protiv rivala koji je bez 5 startnih igrača!

Jedan tim neće moći da računa na 5 svojih startera. Pored toga, forma je loša i sastaju se sa timom koji je u seriji dobrih rezultata i nema kadrovskih problema.

U pitanju je utakmica 5. kola Rumunske 1. Lige, gde se sastaju CFR Cluj i Sepsi.

Sepsi je upao u seriju loših rezultata, na poslednjih 4 utakmica u svim takmičenjima nisu uspeli da ostvare pozitivan rezultat (3 poraza i 1 remi). Otkazana utakmica sa CFR Clujom, došla je očigledno u pogrešan trenutak.

Trener Liviu Ciobotariu neće moći da računa na neka važna imena u svom sastavu: Nicolae Păun (7/0 M), Johahtan Rodriguez (5/0 M), Bogdan Oteliță (7/0 D) i Denis Ciobotariu (8/0 D) imaju zdravstvene probleme, dok je štoper Branislav Ninaj (7/0 D) suspendovan zbog nagomilavanja žutih kartona.

Na drugoj strani, CFR Cluj nema tih probelma. Trenutno su u seriji dobrih rezultata, 6 pobeda na 7 odigranih mečeva u svim takmičenjima. Trenutno nemaju nijedan poraz na domaćem terenu i ujedno su najbolji domaćin lige.

Sve u svemu, CFR Cluj bi trebao da iskoristi izostanke Sepsi-a. Igrači su motivisani i igraju pred svojim navijačima. Pobedom Cluj prilazi na samo bod zaostatka u odnosu na lidera FCSB-a. Predlažemo sigurniju varijantu 1X&2+ (1.50), kao i na manji ulog D2+ (1.75). Srećno!

3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje