nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Ukupno 7 igrača van tima, uz prva dva golmana, na golu 18-godišnjak

Jedan tim će danas igrati bez ukupno sedam svojih igrača, među kojima su i prva dva golmana pa će na gol morati da stane 18-godišnji čuvar mreže. Meč okvirno možete preuzeti do 20:45, a predložena kvota je 1,55

Ovo će praktično biti ponovljen meč FA kupa jer je prvi na terenu Šefilda završen nerešeno 1:1, a ukupno će biti 4 duel ova dva tima u razmaku od šest nedelja. Koventri je dosta uspešniji sa dve pobede i remijem koji smo pomenuli.

Ekipa Koventrija je u okviru Championshipa na korak od plejof mesta na 7. poziciji sa 11 pobeda, 11 remija i 8 poraza i gol razlikom 46:34, dok na domaćem terenu gotovo da ne znaju za poraz, 6 pobeda, 8 remija i samo 1 poraz. Za današnji meč van tim jeste samo važan vezni igrač B. Sheaf (22u/3g/0a).

Sa druge strane Sheffiled Wednsday je tim koji će se do kraja lige grčevito boriti za opstanak, nalaze se na 23.mestu sa 6 pobeda, 5 remija i 19 poraza uz gol razliku 22:50 i imperativ im je utakmica u petak protiv Birmingema, tako da se očekuje i rotacija tima. Što se tiče igara u gostima imaju očajan skor od 2 pobede, 1 remija i 12 poraza. Za današnji meč je sigurno da neće igrati prvi golman C. Dawson (18u/0g/0a), kao ni drugi golman J.Beadle (3u/0g/0a), pa će na gol morati mladi 18-godišnji golman P. Charles koji će debitovati na golu ove sezone. Uz njih faliće i defanzivci D. Iorfa (15u/0g/1a) i J. Delgado (10u/1g/0a), kao i napadač C. Paterson (19u/0g/1a). Uz to pojačanja tima Kristian Pedersen i Ian Poveda neće imati pravo nastupa.

Mišljenje urednika: Koventri ove sezone ima mnogo širi roster i uz to igra mnogo bolje od Šefilda, kojima je u mislima pre svega borba za opstanak, a uz izostanke mnogo igrača i neiskustvo golmana, danas očekujemo prolazak Koventrija i njihovu pobedu po kvoti 1,55.

4:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje