petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras su bez najbolje igrača ove sezone i još par bitnih igrača

Danas će jedan tim igrati bez svoj najboljeg igrača ove sezone, uz izostanake još par igrača. Utakmicu okvirno možete preuzeti do 21 sat, a predložena kvota je 1,90.

Radi se o susretu Francuske Lige 1, a od 21 sat se na otvaranju 18.kola sastaju Nant i Lens.

Ekipa Nanta u skladu sa očekivanja zauzima poziciju na sredini tabele i to 13.mesto sa skorom 6 pobeda, 4 remija i 7 poraza uz gol razliku 21:21. Na domaćem terenu pružaju dosta bolje partije i imaju skor 4 pobede, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 11:8.

Za današnji meč tim je kompletan osim izostanka trojice igrača koji nisu imali bitnu ulogu do sada tokom sezone.

Ekipa Lensa je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi, nalaze se na 5.mestu sa skorom 7 pobeda, 6 remija i 4 poraza uz gol razliku 30:23. Na gostovanjima imaju učinak od 3-2-3 i gol razliku 12:14.

Što se tiče izostanaka za danas njima će faliti najbolje ocenjeni igrač u njihovim redovima i najbolji asistent ekipe ove sezone, veznjaka Jonathan Clauss (17/2/7), uz njega nema još jednog važnog veznjaka Doucourea (15/0/3 – četvrti asistent tima), a faliće i vezanjak Gael Kakuta (15/2/1), potom drugi strelac tima Vesli Said (9/4/0), kao i defanzivac Machado (11/0/0)


Nant je u prošlosti protiv ekipe Lensa na svom stadionu uglavnom dobro prolazio, osim poslednjeg meča u kupu kada je Lens slavio, u prvenstvu je Nant vezao 9 mečeva na svom stadionu bez poraza od Lensa (6 pobeda Lensa i 3 remija)


Mišljenje urednika: Smatramo da ćemo danas imati jedan egal meč gde je domaćin bliži bodovima ili bodu, a ne očekujemo pretereano efikasan susret jer i po stilu igre domaćina i po tradiciji, golova obično ne bude, pa je naš predlog igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,90.

3:2


Predlog je zasnovan na mišljenju urednika i nije 100%, igrate ga na sopstvenu odgovornost i za ulog koji se uklapa u vaš stil i sistem klađenja. Srećno!


Foto: Image by Łukasz Wyrwik from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje