petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Vrlo dobri bacači ukazuju samo na jedno!

Sutra od 10h u okviru Korejanske bejzbol lige sastaće se Samsung Lions (34-30) i Lotte Giants (29-32). Ovo je treći susret u seriji a u oba meča su slavili domaći 15:10 i 5:2. Veoma neizvestan meč nas očekuje sutra gde bacaju jako dobri bacači.

Starter Samsunga biće sjajni bacač David Buchanan (8-3,3,48). Imao je malo lošiji start sezone, ali na kraju se sve to vratilo tamo gde on želi i uništavao je protivnike vezavši 3 pobede sa samo 2 primljena poena u 22 izmene. Nije bacao protiv Lottea ove sezone.

Starter Lottea biće takođe sjajni Dan Straily (3-2,2.07). Kakva sezona za ovaog bacača, samo KIA mu je dala 5 poena a svi osim njih ispod 3 poena. Vezao je čak 2 starta bez primljenog poena. Uvek su veoma kvalitetni startovi sa 6+ izmena. U prvom startu protiv Samsunga mu nisu dali poen dok je u drugom primio 3.

Bacači veoma dobri, ne bi smelo ovde da bude mnogo poena. Takođe klupa je sjajna i oni bi trebalo da zatvore ovde utakmicu bez problema a naravno nadamo se dobrom pičingu i 7+ izmena od obojice. Rezultat prognoziramo 2:1 ili 3:2 pa da vidimo kako ćemo se tu snaći.

Predlog za ovaj meč je ukupno poena manje od 8,5. Kvota je 1,80. Opcija prva izmena X takođe dolazi u obzir!

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje