utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Washington Football Team – Baltimore Ravens – Predlog za klađenje

 

Očekivano ubedljivo vođstvo će njemu doneti mnogo više akcije. Članak otvarati do 18:00

 

 

U okviru četvrte runde NFL šampionata Tim iz Vašingtona će ugostiti Baltimor Rejvense. Kladionice apsolutno favorizuju Rejvense sa kvotom 1,10, a margina na poene iznosi 45,5 poena. Ovde se pitanje pobednika skoro i ne dovodi u pitanje, jer je Vašington u potpunom ribildingu i protiv Rejvensa realno nemaju šta da traže.

Iako je na prvi pogled ovaj meč i nema šta da ponudi za kladioničara, mi smo pronašli jedan tip koji i te kako vredi pokušati.

Tip se odnosi na trkača Baltimor Rejvensa, a ime mu je Gas Edvards. Mi ćemo se okušati sa njim, a konkretno igramo da će imati više od 38,5 istrčanih jardi.

Ko iole prati NFL zna da je Baltimor najdominantnija trkačka ekipa u ligi. Od kada je Lamar Džekson postao startni kvoterbek, napad Rejvensa je uneo revoluciju i NFL ligu sa nenormalnim trčanjima. Te akcije koje je ofanizvni koordinator Greg Roman nacrtao do sada nisu viđene, pa je tako Baltimor prethodne sezone bio ubedljivo prvi po istrčanim jardama.

Ove sezone se neće ništa menjati, jer je sastav ostao isti. Tu su Lamar Džekson, Mark Ingram, Gas Edvards i J.K Dobins. Dakle, imamo tri trkača plus kvoterbeka koji trči podjednako dobro kao i trkači. Za sada nije zvanično određeno ko je prvi trkač, ali po nekoj hijerarhiji to je Mark Ingram.

Ipak, postoji velika začkoljica kod ovo tipa i razlog zašto je Edvards pogodniji za igranje. Ovde se naravno očekuje da Baltimor slavi i to ubedljivo. S obzirom da se cela liga suočava sa velikim broje povreda , mi verujemo da će Rejvensi težiti da igraju sa što manje rizika. Dakle, kada se napravi velika prednost onda se troši vreme, a to se najbolje postiže konsantnim trčanjem. Mark Ingram kao prvi trkač neće igrati u poznatom garbidž tajmu će upravo Edvards igrati najviše, jer je on odmah iza Ingrama. Po koju loptu će dobiti i J.K Dobins, ali ne verujemo da će ih biti mnogo, jer je ruki. Takođe, postoji velika šansa da u poslednjoj četvrtini zaigra i rezervni kvoterbek Robert Grifin, tako da sve ide u prilog Edvardsu kao drugoj opciji, iako po prikazanim partijama i statistici treba da bude prvi.

E sad, kada smo se dotakli statistike, evo kako ti izgleda kod Edvardsa.

Posle tri utakmice on je imao 18 nošenja za 129 jardi. Na prvi pogled nije mnogo, ali za sve je zaslužna utakmica protiv Kanzasa koju je Baltimor lagano izgubio i nije se išlo na trčanje. U proseku Edvards ima 7,2 po nošenju, što je ubedljivo najbolji skor u ligi. Po nekim normama, treneri od trkača traže 3-4 jarde po nošenju, a Edvards u proseku ima 7,2.

– Rejvensi su trenutno 5. u ligi po istrčanim jardama, a u proseku osvajaju 166,3 jarde. Po nošenju osvajaju 5,7 jardi i po tom parametru su drugi u ligi.

– Vašington je 24. odbrana lige protiv trčanja koja u proseku dozvoljava 125 istrčanih jardi po utakmici. Po nošenju dozvole 4,4 jarde i po tome su tek 23. u ligi.

Odbrana Vašingtona protiv trčanja u prva tri kola:

– Filadelfija: Bostno Smit 9 nošenja za 35 jard. Ovde je Fila bila u velikim problemima sa povredama koje ih muče i dan danas.
– Arizona: Drejk 20 nošenja za 86 jardi, Marej 8 nošenja za 67 jardi. Ukupno je odigrano 32 akcije po zemlji za 160 istrčanih jardi.
– Klivlend: Čab 19 nošenja za 108 jardi, Han 16 nošenja za 46 jardi. Ukupno je odigrano 37 akcija po zemlji za 158 istrčanih jardi.

Dakle, protiv Vašingtona se i te kako može trčati, a najbolja ekipa u tom poslu će to i pokazati.

Ovo je jako niska margina za Edvardsa koji ovo može do poluvremena da prebaci bez problema.

Predlog za klađenje: Gas Edvards više od 38,5 istrčanih jardi 1,85 Balkan bet

U kladionci Meridijan je margina 41+ po kvoti 1,88

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Rezultat: Neverovatan pad, jer je naš igrač ostao na granici zbog poništene akcije.

Gas Edvards 38 jardi pad predloga

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje