nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Zbog važnosti meča koji se igra za nekoliko dana, jedan tim igraće sa rezervama večeras.

Meč koji se igra za nekoliko dana je prioritet jednom timu. Tako da će večeras sa rezervama. Njihov protivnik na drugoj strani, bez bitnijih izostanaka.

U pitanju je meč Brazilske Serie A, gde će Sao Paulo ugostiti Fortalezu.

Zbog finala kupa Brazila koji se igra u nedelju, Sao Paulo će igrati sa rezervama večeras. Trener Dorival Junior nije otkrivao puno na konferenciji za novinare. Međutim prioritet je meč sa Flamengom. Imaju prednost iz prvog meča 0:1. U nedelju će imati prednost domaćeg terena, ali odmor startera je jako važan, kako bi eventualno osvojili kup.

Na drugoj strani, Fortaleza je otputovala sa 24 igrača. Trenutno im dobro ide, na poslednjih 8 mečeva imaju samo 1 poraz. Zauzimaju 8. poziciju sa osvojenih 35 bodova. Trener Vojvoda neće praviti velike promene u sastavu za večerašnju utakmicu.

Sve u svemu, Sao Paulo će sasvim sigurno odmarati startere, samim tim Fortaleza ima priliku da nastavi sa dobrom formom. Tipujemo duplu šansu na Fortalezu, jer mislimo da će ostvariti bodove večeras. Kao glavni tip predlažemo X2 (1.55). Na manji ulog nije loše probati čistu 2 (3.00). Srećno!

1:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje