petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na programu jedan duel Serije A.

20:50h Atalanta-Sampdoria

Atalanta ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Oni su u seriji od 5 mečeva bet pobede. U poslednjih 5 kola osvojili su samo 3 boda što je dovelo do ispadanja iz top 4 i sada zaostaju 2 boda za 4tim mestom. Dugo se nije dogodilo da Atalanta u ligi ima tako dugačku lošu seriju rezultata. Jedina svetla tačka je Liga Evrope gde su prošli protiv Olimpijakosa ukupnim rezultatom 5-1. Taj meč je odigran pre nekoliko dana i junak tog meča je bio Malinovski. Malinovski je preuzeo sve na svoja leđa i očekuje se od njega da nastavi u tom ritmu. Najveći razlog loše serije rezultata jeste pad forme napada. Napad je na poslednjih 5 mečeva u ligi postigao svega 2 gola, što je neshvatljivo malo za tim koji važi za najbolji napadački tim u ligi. Istina, veliki problem prave i izostanci, jer Gasperini zaista ima ogromnih kadrovskih problema. Na ovom meču ne može da računa na prva dva napadača Murieal i Zapatu, a neće igrati ni Mirančkuk ni Iličić. Nije ni odbrana u boljoj situaciji jer su van tima dva veoma bitna defanzivca Đimšiti i Demiral. U tim su za ovaj meč ubačena dva tinejdžera iz mlađih kategorija Scalvini i Citadini i oni će biti u odbrani na ovom meču. Eto sada imate makar malu predstavu koliko problema ima Atalanta na ovom meču. Nedostaje im 6 prvotimaca, 6 veoma bitnih igrača. Ipak, verujem da će napasti Sampdoriu, uradili su to i protiv Olimpijakosa pre neki dan gde su imali isti sastav na raspolaganju.

Čini se da je smena trenera u Sampdoriji donela rezultate. Posle serije od 5 vezanih poraza u svim takmičenjima, na klupu je seo Marko Đampaolo i odmah doneo promene. U poslednja tri kola Sampdoria je osvojila 6 bodova i na taj način malo popravila svoju situaciju koja još uvek nije najsjanija. Sampdorija je još uvek u donjem delu tabele sa samo 4 boda više od ekipa iz zone ispadanja. Dakle,svega dva loša rezultata i eto opet njih u opasnoj zoni. U poslednjem kolu su savladali Empoli sa 2-0 i to golovima vremešnog Kvakljarele. Čovek ima 39 godina i igra sjajno. On je kao vino, što je stariji to je bolji. Opet se i u ovom kolu od njega očekuju golovi, pogotovo jer na meču neće biti Kandreve koji je suspendovan posle 5 žutih kartona. Najveći problem Sampdorije ove godine jeste odbrana, primili su zaista mnogo golova i to nije neki podatak koji bi mogao da uspreći njihove navijače pred gostovanje ekipi kakva je Atalanta, bez obzira na sve probleme u kojima su oni. Napad je dobar, postižu golove, stvaraju šanse, čak se i efikasnost popravila u poslednje vreme i to drastično. Osim Kandreve na ovom meču neće biti ni Gabijadini, Damsgard i Askildsen. Mogli bi videti debi Đovinka koji je spreman.

Očekivani sastavi:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Zappacosta, Toloi, Cittadini; Hateboer, De Roon, Freuler, Maehle; Pasalic, Boga; Malinovskyi

Sampdoria possible starting lineup:
Falcone; Conti, Ferrari, Colley, Augello; Rincon, Ekdal, Thorsby; Sabiri; Caputo, Quagliarella

Prognoza: Zbog svih problema sa sastavom Atalanta nije toliko veliki favorit, ima i Sampdoria svoje šanse, verujem da mogu makar do jednog gola na meču.

Tip: GG3+ @ 2.25 rez: 4-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje