subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Prijateljski” derbi u Bugarskom kupu?

➡️ BUGARSKA: Kup
🇧🇬 15:00 Spartak Plovdiv – Mritsa Plovdiv 3+ (1.73)

Pravi derbi nas očekuje u Bugarskom Kupu, gde će Spartak Plovdiv ugostiti Maricu Plovdiv. Nije ovo neprijateljski derbi, naprotiv. Denis Hasan direktor kluba Spartaka, je igrao u Marici, kao i neki igrači uključujući i iskusnog Todora Timonova.

Spartak je lider 3. jugoistočne lige. Na 5 odigranih utakmica imaju maksimalan broj bodova (15 bodova). Pored toga nijedan tim nije postigao više golova. SA 34 postignuta gola, najefikasniji su tim u ligi. U 3. kolu savladli su Sliven vrlo ubedljivim rezultatom 21:0. Od početka sezone Spartak je imao velikih problema sa povređenim igračima, međutim to ih nije sprečilo da postignu odlične rezultate. Još jedna dobra vest, što su se 3 igrača opravila i biće u sastavu protiv Marice.

Na drugoj strani, Marica se nalazi u rangu više. Tačnije nastupaju u 2. ligi Bugarske. Na odigranih 8 utakmica imaju mešovitu formu. Prikupili su 13 bodova (3 pobede, 1 remi i 3 poraza). Napad dobro funkcioniše, sa 13 postignutih golova, imaju 2. napad u ligi. Ono što trebaju da poprave, je igra u odbrani. Ako pogledamo tabelu, primili su najviše golova od svih timova (14). Od toga 9 u gostima. Ne potoji nikakav podatak na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici u vezi rotacije igrača, ali nije isključeno da ih neće biti. S obzirom da je kup utakmica.

Sve u svemu, očekuje nas vrlo zanimljiv meč. S obzirom da je ovo derbi meč, sve je moguće. Autsajder Spartak dolazi u punom sastavu, vrlo motivisan, sa odličnim napadom i igraće na domaćem terenu. Na drugoj strani, Marica je pod pritiskom da ne izgubi od niželigaša, takođe odbrana nije na visini zadatka. Oba tima ofanzivno dobro potkovana, samim tim probaćemo sa tipom 3+. Isto tako ne mogu da zanemarim Spartaka i njegov napad, pa ću probati na manji ulog tip D2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje