nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Prijateljski derbi u nižoj ligi Nemačke?

➡️ NEMAČKA: Regionalliga – Sever
🇩🇪 15:00 Kilia Kiel – Holstein Kiel II D1+ (1.65)

Danas sa početkom od 15 časova očekuje nas derbi u Regionalligi Sever, gde se sastaju Kilia Kiel i Holstein Kiel II.

Kilia Kiel je trenutno na poslednjem mestu na tabeli sa osvojenih 6 bodova. Nakon solidnog starta na početku sezone, usledio je pad forme, tako da tim nije uspeo da ostvari pozitivan rezultat. Odnosno vezali su 10 poraza.

Totalno suprotna stuacija je na drugoj strani. Holstein Kiel II deli lidersku poziciju sa Hannoverom II i imaju 2 utakmice manje. Na gostovanjima ove sezone imaju dobar učinak, na 8 odigranih utakmica ostvarili su 6 pobeda, 1 remi i 1 poraz. Međutim, samo jednom su uspeli da sačuvaju svoju mrežu. Na ostalih 7 utakmica primili su bar 1 gol.

Postoji prijateljska konekcija između ova dva tima, čak 8 igrača Kilie Kiel je igralo u Holstein Kielu, zajedno sa glavnim trenerom Nico Sorannom. Izvršni direktor Harry Witt je takođe veteran Holstein Kiela. Sve u svemu, neće ovo biti klasičan derbi, jer postoje dosta prijateljskih veza. Ne osporavam pobedu Holstein Kiela II, ali isto tako mislim da će Kilia Kiel imati svojih šansi, jer će pokušati da naprave iznenađenje. S obzirom da je odbrana favorita pokazala slabost na gostovanjima, probaćemo na manji ulog tip D1+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje