četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“ Prijatelju Real se ne odbija “

Kao munja, obišla je svet vest da je Real Madrid ostao bez svog superstara i najboljeg igrača Karima Benzeme.

Benzema je otišao u Saudijsku Arabiju i ostavio veliki prazan prostor u napadu Reala. Naravno, da je to bio znak da se u klubu upale sve lampice i da se krene po nekog napadača svetske klase koji bi dostojno mogao da zameni Benzemu.

Malo je takvih igrača i po svemu sudeći izbor je spao na jedno ime, na jednog čoveka na kojeg će se ustremiti, a to je niko drugi do Hari Kejn.

Kejn je već godinama na izlaznim vratima Totenhema,ali nikako da ode. Svake godine ostaje sa nadom da će doći do nekog rezultata tj nekog trofeja i ništa. Ove sezone bi zaista mogao da ode i tako napravi jedan veliki iskorak u karijeri, pre svega na polju potencijalnih trofeja,jer to sa Totenhemom nije moguće.

U vezi njegovog transfera pričao je i bivši “ Madridista “ Serhio Ramos.

“Moj savet bilo kom igraču je da ne odbija priliku da igra za Real Madrid. To je poseban klub, koji zna kako se pobeđuje. Kejn je fizički neverovatan, što mu omogućuje da postigne onoliko golova u Premijer ligi i da se istakne u šampionatu. Ali, takođe, on je odličan i sa tehničkog aspekta i mislim da ljudi tome ne pridaju dovoljno značaja. Da ga ne cene dovoljno. Jeste, sjajan je golgeter, ali je i sjajan fudbaler”

Mnogi evropski klubovi se interesuju za Kejna,ali kada Florentino Perez krene po nekog igrača, tada konkurencija nema šansi…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje