utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Problemi u svlačionici Univ. Craiove!

Nije sve tako sjajno kod Craiove. Raspoloženje kod igrača i nije baš najbolje, naime trener Mirel Radoi posle meča sa Rapid-om, odlučio je da izbaci 4 igrača iz tima Andrei Ivan (14/4 F), Ionuț Vînă (5/0 F), Sergiu Hanca (6/1 M) i Jovan Markovic (17/2 F). Nakon toga sve je krenulo nizbrdo, usledio je remi sa Chindi-om, kao i bolni poraz od U Craiove 1948 (0:2) u prošlim kolu. Pored toga, pred ovaj meč neće moći da računa na drugog golmana Giedrius Arlaurkis (4/0 GK) kao i na prvog David Lazar (14/0 GK). Tako da ostaju dve opcije, Denis Rusu koji je već 2 godine u klubu, ali nije još uvek debitovao, a druga opcija je 25-godišnji Laurenţiu Popescu koji je prethodne 2 sezone branio za drugoligaške klubovu, kao i Rusu još uvek čeka na svoj debi. Takodje, Crețu (19/4 F) je suspendovan, a Bancu (13/0 D) povređen.

„Dincolo, sigur, sunt problemele care sunt, care se văd, un vestiar rupt, cu probleme. Nu știu cum va fi refăcută relația lui Mirel cu jucătorii.“

Sa druge strane, Arges je promenio trenera, zbog loših rezultata Andrei Prepeliță je dobio otkaz, a na njegovom mestu došao je Marius Croitoru. Nakon pauze, dosta se toga promenilo u igri Argesa. U meču sa Rapidom u prošlom kolu, bili su bolji tim, ali na kraju ostao je nerešen rezultat, jer je golman pogrešio u 2. minutu. Tim je izgledao sigurno i organizovano na terenu.

Sve u svemu, Univ. Craiova ima probleme unutar svlačionice, trener i igrači još uvek nisu pronašli zajednički jezik, to bi trebalo da iskoristi Arges koji je dosta radio na poboljšanju kvaliteta igre i to se isplatilo, bar kada je poslednji ligaški meč u pitanju. Samim tim moj tip biće 1X (2.10) Soccer, probacu na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje