sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ANDERLEHT – Vasland-Beveren 0:0

Veliki „kiks“ Anderlehta u ovom kolu, jer na svom terenu nisu uspeli da savladaju ekipu koja se nalazi na samom dnu belgijskog šampionata. Tako, propustili su priliku da stignu do treće pozicije na tabeli, već su ostali na petom mestu sa čak 15 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Klub Briž. Gosti nisu uputili nijedan udarac u okvir gola, ali su i pored toga osvojili veoma vredan bod u njihovoj borbi za opstanak.

Udineze – INTER 0:0

Odbrana „Neroazura“ je i na drugoj vezanoj utakmici uspela da sačuva svoju mrežu netakutom, ali je ovo vikenda „podbacio“ napadački deo tima. Inter je bio dominantniji tim na terenu, ali i pored toga nisu osvojili sva tri boda koja bi ih dovela na deobu liderske pozicije sa Milanom, ovako su ostali na -2 u odnosu na gradskog rivala na vrhu tabele.

Majnc – RB LAJPCIG 3:2

Majnc i RB Lajpcig su „ispoštovali“ tradiciju njihovih međusebnih duela, te su odigrali utakmicu sa velikim brojem golova. I dok spomenuta goleada je i bila očekivana, konačan ishod svakako nije, jer su popularne „Petice“ trijumfovale nad učesnikom nokaut faze Lige Šampiona. Majnc je tako „pobegao“ sa samog dna, ali su i dalje u zoni ispadanja, dok su „Crveni bikovi“ zadržali drugu poziciju u Bundesligi.

Hueska – VILJAREAL 0:0

„Žuta podmornica“ se ovog vikenda „okliznula“ na gostovanju protiv „fenjeraša“ španskog šampionata. Uistinu, Viljareal nije bio apsolutni, ali sigurno jeste veliki favorit protiv ekipe koja ima najnefikasniji napad u ligi i samo jedan trijumf na svom kontu. Dva remija protiv objektivno slabijih rivala Granade, a sada i Hueske, doveli su do toga da Viljareal za sada „ispadne“ iz TOP 4 „La Liga“.

TVENTE – Venlo 0:1

Nastavlja se „uzdignuće“ Venla u poslednjih nekoliko nedelja. Naime, sada suz zabeležili veliku pobedu u Enšedeu, čime su osvojili svoj deseti bod iz predhodnih četiri prvenstvenih kola. Stoga, u ovom trenutnu imaju „bezbednih“ +8 u odnosu na opasnu zonu, dok je sa druge strane – Tvente u „blagom padu forme“, jer su ostvarili samo jedan trijumf u poslednjih pet utakmica u „Eredivisie“.

Verona – NAPOLI 3:1

„Korak napred, nazad dva“ – to najbolje opisuje rezultate „Napolitanaca“. I dok su u predhodnom kolu „razmontirali“ Fiorentinu sa ubedljivih 6:0, ovoga puta pretrpeli su poraz u Veroni. Iako su sjajno „otvorili“ utakmicu pogotkom već u prvom minutu igre, na kraju su ostali „praznih ruku“. Verona je tako po ko zna koji put pokazala da svoja najbolja izdanja prikazuje u susretima protiv najjačih timova lige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje