sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

EVERTON – Njukasl 0:2

Taman kada krenu sa serijom dobrih rezultata, Everton „upadne u provaliju“. Upravo ti kiksevi ih „koštaju“ neke od pozicija pri vrhu tabele. Ovoga puta bili su velikih favoriti protiv tima koji se nalazio u veoma slaboj formi, ali su popularne „Svrake“ tako prekinule svoj niz od 11 utakmica na kojima nisu trijumfovali (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali), zahvaljujući golovima koje je postigao – C.Wilson u drugom poluvremenu.

DINAMO ZAGREB – Šibenik 1:2

„Modri“ su trijumf u proteklom kolu protiv velikog rivala, splitskog Hajduka (3:1), praktično ovog vikenda „poništili“, jer su kao domaćini pretrpeli poraz od autsajdera, Šibenika. Dinamo Zagreb je tako dopustio Osijeku da se bodovno izjednači sa njima na vrhu tabeli, dok su gosti osvojili veoma bitna tri boda u borbi za opstanak.

SELTIK – St.Miren 1:2

Očigledno je još uvek aktuelni šampion Škotske „digao ruke“ od odbrane naslova prvaka. „Zeleno-beli“ u ovom trenutku imaju čak 23 poena manje u odnosu na prvoplasirani Rendžers (doduše uz dve utakmice manje), te je i njima jasno da ove sezone titula odlazi u redove „Policajaca“. Seltik je zabeležio samo jednu pobedu na poslednjih šest prvenstvenih utakmica, što dovoljno govori u kakvoj se lošoj formi trenutno nalaze.

Lorijan – PSŽ 3:2

Prvi poraz Maurisija Poketina na klupi „Svetaca“, došao je izuzetno neočekivano od tima koji se nalazio na deobi poslednjeg mesta na tabeli. Domaćini su prvi stigli do prednosti, ali je Nejmar uspešno realizovao dva penala i tako preokrenu rezultat u korist vladajućeg prvaka Francuske. Ipak, fudbaleri Lorijana se nisu predavali, te su golovima u 80. i 91. minutu utakmice uspeli da stignu do zaista velikog trijumfa.

REAL MADRID – Levante 1:2

Jednostavno „Kraljevski klub“ ove sezone „ne ume da pobedi na malim utakmicama“. Za aktuelnog prvaka „kola su krenula nizbrdo“ već u 9. minutu susreta kada je E.Militao dobio direktan crveni karton. Ipak, Real Madrid je nekoliko minuta kasnije stigao do prednosti, ali je Levante do kraja prvog dela igre poravnao rezultat. Iako gosti tokom sredine drugom poluvremena nisu iskoristili jedanaesterac, na kraju su ipak stigli do pobede, čime su napravili zaista veliko iznenađenje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje