nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ATALANTA – Torino 3:3

Atalanta definitivno nije na nivou igara iz predhodne sezone. Nikako da „uhvate“ pravi ritam, te imaju samo jednu pobedu na poslednjih pet susreta u „Serie A“. Ovoga puta iako su nakon samo 20 minuta igre imali prednost od čak tri gola, na kraju su osvojili samo bod. Gosti su postigli dva pogotka pred sam kraj prvog dela igre, dok su u 84. minutu uspeli da poravnaju rezultat i verujumo „šokiraju“ brojne ljubitelje sportske prognoze, jer je velika većina njih upravo igrala na trijufm ekipe iz Bergama.

Frajburg – BORUSIJA DORTMUND 2:1

Veliki problemi za „Milioneri“ ove sezone. Od tima koji je trebao da bude glavni konkurent minhenskom Bajernu u borbi za naslov prvaka Bundesligi, stigli su u situaciju da moraju da „strpe“ i za mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Peti poraz na gostovanjima, treći u nizu, ovoga puta od ekipe Frajburga. Domaćini su na samom startu drugog poluvremena postigli dva brza gola, dok su gosti do kraja susreta uspeli samo da „ublaže“ neuspeh.

BORUSIJA MEHENGLADBAH – Keln 1:2

„Kockao“ se trener domaćina – M.Rose, ali mi se na kraju to „obilo o glavu“. Naime, popularni „Koltovi“ su utakmicu započeli bez petorice standardnih prvotimaca, što se i odrazilo na sam rezultat. Sa druge strane, Keln je zabeležio drugi vezani trijumf (treći u poslednjih četiri kola), čime su barem za sada napustili opasnu zonu.

Elče – VILJAREAL 2:2

Ispustio je Viljareal pobedu, odnosno olako „prodao“ dva boda. „Žuta podmornica“ je nakon prvih 45 minuta igre imali vodstvo od dva gola razlike i delovalo je da im je pobeda na „dohvat ruke“. Ipak, domaćini se nisu predavali, već su na kraju uspeli da stignu do konačnih 2:2, veoma iznenađujuće, jer su do ovog kola bili najneefikasniji tim u Španiji.

Pribram – SLAVIJA PRAG 3:3

Pobedničkoj seriji od osam prvenstvenih utakmica Slavije Prag je ovog vikenda došao kraj. Sasvim neočekivano, jer su gostivali pretposlednjem timu na prvenstvenoj tabeli. Fudbaleri Slavije Prag su postigli sva tri pogotka u prvom poluvremenu, ali je rezultat na semaforu pisao 2:1 za Pribram (gosti su dva puta zatresli sopstvenu mrežu). U nastavku utakmice, Slavija Prag je uspela da preokrene rezultat u svoju korist, ali su domaćini duboko u sudijskoj nadoknadi vremena uspeli da izjednače na konačnih 3:3.

PAOK – Smirnis 2:2

Nastavili su „crno-beli“ sa dosta promenljivim izdanjima u poslednje vreme. Iako su ovoga puta bili apsolutni favoriti za osvajanje celog „plena“, na kraju su nastojali da barem izbegnu poraz, što su i uspeli pogotkom u 88. minutu igre. Sada imaju čak 17 bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Olimpijakos.

Hamilton – RENDŽERS 1:1

„Sapleo“ se Rendžers u utakmici, gde se to ponajmanje moglo i očekivati, jer su gostovali poslednjeplasiranom timu škotskog šampionata. „Policajci“ su 10 minuta pre kraja regularnog dela poveli, ali je Hamilton pogotkom u 94. minutu susreta ostavio goste bez planirana sva tri boda. Ipak, sastav – S.Džerarda i dalje se nalazi na čelu tabele sa čak 21. poenom prednosti u odnosu na najbližeg pratioca, Seltik.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje