subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

LIVERPUL – Njukasl 1:1

Liverpul je daleko od forme, kakva ih je „krasila“ u predhodne dve sezone, a to je ponovo pokazala i ova utakmica. Iako, su „Redsi“ već u 4. minutu stigli do prednosti, jednostavno nisu uspeli da postignu i drugi pogodak i tako rutinski privedu meč kraju. Umesto toga na samom kraju meča viđena je prava drama. U sudijskoj nakodnadi je nakon signalizacije iz VAR sobe poništen gol Njukaslu (veoma diskutabilna odluka), ali je pravda ipak bila zadovoljena u bukvalno poslednjem napadu na utakmici, kada su gosti poravnali rezultat i time odneli bod sa stadiona „Anfield“.

Majnc – BAJERN MINHEN 2:1

„Bavarci“ su u ovom kolu imali prvu „meč loptu“ da i matematički obezbede novi naslov prvaka Bundeslige, ali su pretrpeli zaista neočekivan poraz. Ipak, minhenski klub na tri kola do kraja sezone ima čak sedam bodova prednosti na čelu tabele, te je „šampanjac na hlađenju“. Sa druge strane, Majnc je osvojio izuzetno velika tri boda, koja mogu na kraju i da budu ključnja u njihovoj borbi za opstanak.

REAL MADRID – Betis 0:0

Igranje na dva fronta (La Liga i Liga Šampiona) kao i problemi sa izostancima, uslovila su „zamor materijala“ kod madridskog kluba. Nakon nedavnog remija bez golova sa Getafeom, ovoga puta odigrali su utakmicu bez golova sa ekipom, Betisa. „Kraljevski klub“ je tako ostao bez dva boda u borbi za naslov prvaka Španije, dok je klub iz Andaluzije upisao svoj peti nerešen ishod u nizu.

DINAMO MOSKVA – Himki 0:1

Veliki „kiks“ moskovskog kluba ovog vikenda, usled kojeg su značajno umanjili svoje šanse za „izlazak“ u Evropu naredne sezone. Dinamo je bio svakako dominantniji tim na terenu, napadali su kako bi stigli do trijumfa, ali umesto toga u sudijskog nadoknadi ih je „šokirao“ – M.Glushenkov koji je svojim pogotkom doneo sva tri boda gostujućoj ekipi.

MALME – Ostersunds 1:1

Aktuelni šampion Švedske „se okliznuo“ već u 3. kolu na svom terenu protiv ekipe od koje su objektivno znatno kvalitetniji. Domaćini su poveli u 52. minutu utakmice, ali su gosti 10-tak minuta pre kraja meča uspeli da izjednače. Ostersunds je u 85. minutu ostao sa desetoricom igrača na terenu, ali su do kraja susreta uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Fiorentina – JUVENTUS 1:1

Odavno je jasno da torinski klub neće osvojiti novu šampionsku titulu u „Serie A“, ali se sada opasno „kockaju“ i sa plasmanom u Ligu Šampiona. Fiorentina je stigla do prednosti nakon pola sata igre, otkako je reprezentativac Srbije – D.Vlahovic uspešno realizovao jedanaesterac. „Crno-beli“ su uspeli da na samom startu drugog poluvremena poravnaju rezultat, ali do kraja utakmice nisu stigli do potpunog preokreta. „Stara Dama“ se nalazi na četvrtom mestu na tabeli, ali „prete“ Napoli i Lacio, koji imaju jednu, odnosno dve utakmice manje odigrane od Juventusa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje