petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

CSKA MOSKVA – Ufa 1:1

Četvrta utakmica u nizu (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali) na kojoj moskovski klub nije zabeležio pobedu. Očigledno ni nedavna promena šefa struke nije donela napredak u igrama „Armejaca“. Na Ligu Šampiona sada mogu da „zaborave“, dok su trenutno i izvan pozicija koja naredne sezone vode u Ligu Evrope. Sa druge strane, Ufa je osvojila veoma vredan bod u njihovoj borbi za opstanak u ligi.

NAPOLI – Kaljari 1:1

Napoli je već u 13. minuti stigao do prednosti, ali nisu uspevali da drugim pogotkom i „osiguraju“ svoj trijumf. Umesto toga, kazna je stigla duboko u sudijskog nadoknadi, čime su ostali bez dva „upisana“ boda. Stoga, nakon ovog kola su izvan TOP 4 zone, dok je Kaljari nastavio niz svojih veoma dobrih rezultata (četiri duela u nizu bez poraza), te su trenutno izvan zone ispadanja.

OSIJEK – Varaždin 1:1

„Kiks“ Osijeka koji ih skoro ostavlja bez šansi da mogu da osvoje titulu šampiona Hrvatske. Oni u ovom trenutku imaju šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Dinamo Zagreb (koji ima i utakmicu manje odigranu), na svega četiri kola pre kraja sezone.

Ado Den Hag – FEJNORD 3:2

Prva pobeda kluba iz Den Haga još od januara meseca, odnosno nakon 15 prvenstvenih susreta na kojima nisu trijumfovali. Uprskog osvojenim bodovima i dalje se nalaze na samom dnu tabele, ali sada imaju kakve-takve nade da mogu da „izbegnu“ direktno ispadanja u niži rang takmičenja. Sa druge strane, Fejnord je prekinuo svoju seriju od šest mečeva bez poraza, ali i dalje zauzimaju petu poziciju.

PSV – Herenven 2:2

Nakon prvog dela igre, gosti su imali minimalnu prednost na svojoj strani, ali je nastavak susreta doneo znatno više golova. „Filipsovci“ su golovima u 57. i 58. minutu utakmica uspeli da preokrenu rezultat, ali je Herenven samo 60 sekundi kasnije poravnao na 2:2. Do kraja susreta, PSV je pokušavao da stigne do trijumfa, ali nisu po treći put zatresli mrežu gostuji. Klub iz Ajhdhovena je zadržao drugo mesto na tabeli (koje vodi u kvalifikacije za Ligu Šampiona), ali samo sa bodom više u odnosu na AZ Alkmar. Stoga, u poslednja tri kola više nemaju pravo na „kiks“.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje