nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Prvoligaš bi mogao da iskoristi trenutnu situaciju drugoligaša!

➡️ RUMUNIJA: Kup
🇷🇴 16:30 Gloria Buzau – Farul Constanta G2+ (1.68)

Prošlogodišnji osvajač titule Farul, po svemu sudeći ove sezone boriće se za playoff. Trenutno su na 7. poziciji u ligi sa osvojenih 20 bodova. Tim trenera Hagia nije uspeo na poslednja 3 meča da ostvari pobedu u ligi (2 remija i 1 poraz). Poraz su pretpeli od CFR Cluja ubedljivim rezultatom 3:1 u prošlom kolu, samim tim očekuje se rekacija u ovom meču. Trener Hagi je u prvom meču Kupa, koristio igrače sa manjom minutažom, koji su izgubili od Voluntaria (2:0). Kako je on izjavio, nisu položili test. Samim tim, danas se ne očekuju velike promene u odnosu na prvi tim. Potrebno je da ostavre pobedu, kako bi imali nade za nastavak takmičenja.

Na drugoj strani, nakon odličnog starta ove sezone, Buzau nije uspeo da održi kontiniuiter. Na poslednjih 6 utakmica, ostvarili su samo 1 pobedu (1 remi i 4 poraza). Trenutno se još uvek nalaze u playoffu, zahvaljujući dobrim rezultatima na početku sezone. Međutim u poslednje vreme im ne ide. Andrei Prepeliță trener ekipe, bio je jako nezadovoljan učinkom svojih igrača u derbiju protiv Argesa, gde je izjavio da su na terenu bili nezainteresovani i da je ljut. Samim tim, ako nastave ovako, njegov posao postaje upitan.

Sve u svemu, razlika u kvlitetu postoji. Farul je ovde favorit, pored toga ne očekuju se velike promene u sastavu favorita. Sa druge strane Buzau ne prolazi kroz dobar period, trenutno su u lošoj formi, a odnos trenera i igrača i nije baš najbolji. Ovu situaciju bi mogao da iskoristi Farul i samim tim poveća svoj moral, pred ligaški meč. Igramo tip G2+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje