sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Pukla tikva

Pukla je velika ljubav na relaciji Romelu Lukaku-navijači Intera.

Pred kraj 2021 godine u , sada već čuvenom , intervjuju Lukaku je izneo niz nezadovoljstava u vezi bitisanja u Čelziju,ali isto tako izneo i priznanje da i dalje gaji velike simpatije ka Interu iz kog je i došao u Čelzi.

Lukaku je tada izjavio sledeće:

Pre svega želim da kažem da je način na koji sam otišao morao biti drukčiji. Zato se izvinjavam navijačima Intera. Takođe, trebalo je prvo da razgovaram sa tobom, jer stvari koje si učinio za mene, za moju porodicu, za moju majku, za mog sina – to su stvari koje se pamte. Zaista se u dubini duše nadam da ću se vratiti u Inter. Ali ne na kraju karijere, već dok sam u naponu snage, dok budem mogao da igram na vrhunskom nivou.

Sve je prošlo… Mislim da ono što se dogodilo nije trebalo da se dogodi na onakav način. Kako sam otišao iz kluba, kako sam komunicirao s navijačima… Muči me to. Možda je sada pravo vreme da razgovaramo o svemu tome. Uvek sam govorio da Inter nosim u srcu. I zaista verujem da ću se vratiti… Zaljubljen sam u Italiju. Ljudi treba da znaju šta se zaista desilo i da ja ne pričam loše o ljudima, jer nisam takav

Nakon tog intervjua Lukaku je sebi zatvorio vrata Čelzija i bilo je samo pitanje trenutka kada će se vratiti nazad u Inter koji ga je čekao kao svog rođenog sina.

Naravno, znate da se to i dogodilo,ali se Lukaku nije proslavio, nije bio ni bleda senka onog igrača koji je harao Serijom A.

Na kraju sezone Inter je imao pravo otkupa Lukakuovog ugovora. Počeo je Inter te pregovore,ali je Čelzi tražio previše para. Kada je Lukaku to saznao, on je od svog menadžera zatražio da ga ponudi i ostalim klubovima samo da se ne bi vratio u Čelzi.

Tu se u priču uključuje i Juventus koji traži zamenu ukoliko Vlahović ode. Pregovori Čezija i Juventusa su u toku, a za te pregovore su zaznali i navijači Intera.

Tim povodom, glavna navijačka frakcija “ Curva Nord “ je izdala saoštenje:

„Ne vidimo se nikad više, Lukaku. Izdao si nas sve. Uvek smo te branili u teškim trenucima, a sada si nam zabio nož u leđa. Prodaješ se onome ko najviše nudi i ljubiš grb. Nisi dobar čovek!“

Dakle, ovim je Lukaku sebi zatvorio još jedna vrata. Šta će biti sa njim na kraju, hoće li i on svoju “ sreću “ potražiti u Saudijskoj Arabiji?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje