sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Radonjić: “Držali smo sve u našim rukama“

Trener Crvene zvezde mts bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika u Podgorici. Radonjić je posebno apostrofirao igru crveno-belih u odbrani i istakao da je cilj ostvaren.
Košarkaši Crvene zvezde mts upisali su trinaestu uzastopnu pobedu u ABA ligi. Crveno-beli su derbi regionalnog takmičenja učinili prilično nezanimljivim, dominirajući na parketu tokom svih 40 minuta. Na kraju, ostvaren je ubedljiv trijumf 77:54, a trener crveno-belih Dejan Radonjić izneo je svoje viđenje utakmice:

„Odigrali smo veoma dobru odbranu. Kako je vreme odmicalo sticali smo sve više samopouzdanja i uspostavili kontrolu nad svim bitnim elementima u igri Budućnosti. Držali smo sve u našim rukama i ostvarili bitnu pobedu jer želimo prvo mesto pred plejof“, rekao je Radonjić.

Iako je rana faza takmičenja u ABA ligi, crveno-beli su zaista napravili bitan korak ka prvom mestu pred plejof. Zvezda je na tačno polovini ligaškog dela sezone prva i kao jedini neporaženi tim u regionalnom takmičenju ulazi u drugi deo sezone. Podvig je utoliko veći jer crveno-beli igraju u najžešćem ritmu pošto su i jedini Evroligaš u ABA ligi.

Paklen ritam se nastavlja, već u četvrtak Makabi gostuje u Beogradu. Fantastična uvertira je napravljena.

Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje