subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rafael Nadal – Tejlor Fric – Najava finala u Indijan Velsu

Došli smo i do kraja mastersa u Indijan Velsu. U velikom finalu snage će odmeriti Rafael Nadal i Tejlor Fric. Nadal je prema kladionicama apsolutni favorit sa kvotom 1,25, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Nema šta, Nadal za sada igra perfektnu sezonu. Činjenica je da na ovom turniru ne igra ni približno dobro kao u Australiji, ali kada je samopouzdanje na visokom nivou onda se pobeđuje i sa lošom igrom. Poslednja dva meča protiv Kirjosa i mladog Alakaraza su pokazali da je malo podigao formu i da je spreman za veliko finale.

Sa druge strane je Fric kojeg moramo pohvaliti zbog njegovog napretka. Zaista, mladi Amerikanac je napredovao u svim segmentima igre, a rezultat svega jeste ovo veliko finale. Pokazao je pre svega zrelost i psihičku stabilnost u ključnim trenucima meča. Sada mu ostaje da to drži konsantno i da pokuša da uradi nešto i van Amerike.

Nadal je ovde favorit tu nema spora. Jeste da Fric igra dobro ove nedelje, ali ovo je jedna velika novina za njega i igra protiv igrača koji nema poraz ove sezone. Iskustvo će ovde igrati veliku ulogu. Nadal je navikao na ovakve mečeve, a Fric i ne baš. Amerikanac se ne može pohvaliti mečevima u finalu, jer u dosadašnjom delu karijere u finalima ima skor 1-5. Uspeo je da osvoji titulu u Istbornu 2019. godine i od tad izgubio četiri finala, jedno baš od Nadala u Akapulku kada je Španac dobio ubedljivo sa 6:3 6:2.

Nadal ima priliku da se izjednači sa Đokovićem po broju osvojenih mastersa i sigurno ima to u glavi. Zna on kako treba da se postavi protiv neikusnih igrača u ovakvim mečevima. Verujemo da će izvršiti pritisak u ranoj fazi i na taj način ubiti svaki otpor kod protivnika.

Predlog za klađenje: Pobeda Nadala 2-0 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje