četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rasulo pred Mundobasket

Veliki skandal je zadesio reprezentaciju Nemačke uoči svetskog prvenstva u košarci.

Naime, jedan od najboljih igrača Nemačke, Maksi Kleber izdao je saopštenje sa svojim agentom u kojem je odlučio da ne igra ove godine za svoju reprezentaciju, a razlog je njegov reprezentativni kolega Denis Šreder koji ga je kritikovao da bira takmičenja.

Saopštenje prenosimo u celosti:

“Moji ciljevi su uvek bili da reprezentujem Nemačku kada sam 100 odsto spreman i da pomognem saigračima. Prošle godine sam bio primoran da donesem jako tešku odluku zbog povrede sa kojom sam igrao u sezoni 2021/22. Trebalo mi je vreme da se oporavim. Da sam bio zdrav, igrao bih na Evrobasketu. Komunikacija sa svim relevantnim ljudima bila je u maniru punom poštovanja i razumevanja. Uživao sam da gledam saigrače kako osvajaju medalju i bio ponosan na njihov uspeh”, piše u saopštenju i dodaje se:

“Ovog leta sam počeo sam pripremama, želeći da zaigra za nacionalni tim na Mundobasketu. Međutim, poslednji događaji i neprikladni komentari na moj račun pokazali su mi da nisam poželjan u timu. Nije mi cilj da uništim dobru hemiju koja postoji od prošlog leta. Niti želim da bilo kome budem distrakcija. Zbog toga sam odlučio da ne igram. Umesto toga, navijaću za momke i podržaću ih na svakom koraku. Više se neću oglašavati povodom ovog slučaja”.

Dakle, osipanje reprezentacija pred Mundobasket se nastavlja, svaki dan saznajemo koja velika imena neće igrati na tom takmičenju, a u isto vreme svi su u velikom isčekivanju onog najbitnijeg spiska, spiska reprezentacije Srbije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje