petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Rautlidž potpisao novi ugovor

Iskusni fudbaler koji igra na poziciji krila, Vejn Rautlidž, potpisao je novi ugovor sa klubom za koji trenutno nastupa, a to je Svonsi Siti.
Rautlidž se tako obavezao na vernost popularnim „Labudovima“ do 2019. godine. Stari ugovor ga je zadržavao u Svonsiju do leta sledeće godine, međutim, i 32-godišnji fudbaler i klub su se složili povodom produžetka saradnje.

U karijeri je nastupao za 9 različitih klubova. Karijeru je davne 2001. godine započeo u Kristal Palasu, da bi 4 godine kasnije prešao u Totenhem. Tu ne dobija pravu šansu, pa se dva puta seli na pozajmice (Portsmut i Fulam), da bi 2008. godine stigao u Aston Vilu.
Ni u ovom klubu Rautlidž neće ostaviti dublji trag, s obzirom na to da je iste godine poslat i vraćan sa pozajmice u Kardifu.
Sledi prelazak u QPR, od kojeg ga kasnije kupuje Njukasl, u kojem se zadržava sve do 2011. godine, kada napokon prelazi u Svonsi.

Rautlidž je ove sezone upisao 19 nastupa za velški klub u Premijer Ligi, a postigao je 2 gola, i jedanput asistirao saigračima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje