petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Real Madrid dobio velika pojačanja!

Real Madrid u četvrtak igra utakmicu Evrolige protiv Maccabi Tel Aviva. Kraljevksi klub nije transferom dobio nova pojačanja, već su se 2 Amerikanca konačno oporavila! Obojica su registrovana za najjače evropsko takmičenje.

Krilni centar – Anthony Randolph ušao je u trenažni proces i igra 5 na 5 na treninzima. Amerikanac sa slovenačkim pasošem povredio se 18. decembra 2020. i sada bi po prvi put trebalo da zaigra posle skoro godinu dana. Randolph je doša u Madrid 2016. sezone i uvek je bio značajan deo rotacije kod Pabla Lasa. Njegovi sezonski proseci varirali su u Evroligi od 8.2 poena do 13.7 (2019-20.).

Pored Randolpha, na parket se vraća i Trey Thompkins! Popularni TT povredio se sredinom maja kada je morao na operaciju čime je propustio završetak ACB lige. Thompkins je u klubu od 2015. godine i najbolju sezonu je imao upravo kada je Randolph bio van parketa.

Randolph i Thompkins će postepeno dobijati minute, a njihova minutaža protiv Maccabia nije poznata. Njhovim povratkom gotovo sigurno minute gubi Tristan Vukčević i Eli Ndiaye. Verovatno će i Yabusele Guerschon postepeno gubiti minute iako je možemo slobodno reći uz Tavaresa najbolji igrač Reala ove sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje