četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Real ostaje bez napadača?

Fudbalski klub Real Madrid bi mogao da ostane bez svog golgetera i nesumnjivo jednog od najboljih igrača u protekloj deceniji Karima Benzeme.

Benzema je u Real Madrid stigao 2009. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 647 utakmica i postigao je 353 gola, a za to vreme je osvojio i pregršt trofeja. Osvojio je pet trofeja Lige šampiona, pet Klupskih Svetskih prvenstava, četiri Superkupa Evrope, četiri titule u La Ligi, tri Kupa kralja, četiri Superkupa Španije i Zlatnu loptu.

Izgleda da bi ovoj “ ljubavi “ mogao doći kraj. Naime, Benzema je dobio jednu astronomsku ponudu od kluba iz Saudijske Arabije gde bi za 2 sezone zaradio 400 miliona evra.

Suma je izuzetno velika i zaista ju je teško odbiti, pogotovo što je Benzema u zalasku karijere jer ima već 35 godina.

Da se i sam igrač premišlja oko prihvatanja ove ponude govori i činjenica da se još uvek nije odlučio na produžetak saradnje sa Realom, iako su papiri za produženje spremni odavno. Čeka se “ samo “ njegov potpis.

Sada je pitanje da li će do tog potpisa uopšte i doći i da li će Real, neplanski, morati da krene po novu “ devetku “ za narednu sezonu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje