petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Robben sanja da igra na Euro 2020

Živa holandska fudbalska legenda Arjen Robben objavio je da sanja o igranju evropskog fudbalskog prvenstva ovog leta, iako je svestan da su šanse da se to dogodi iluzorne. U nedelju je 37-godišnji Robben prvi put počeo kao starter Groningena u osam meseci, ali je uspeo da postigne dve asistencije u pobedi od 4: 0.

Bivši igrač Čelsija , Real Madrida i minhenskog Bajerna odigrao je 80 minuta, najduže na terenu od povratka u fudbal na početku sezone. Robben je najavio povlačenje nakon završetka sezone 2018/19, kada je osvojio titulu sa minhenskim Bajernom , ali godinu dana kasnije van terena je iznenađujuće odlučio da potpiše sa svojim matičnim klubom Groningen, rekavši da mu nedostaje fudbal.

Ako me Frank de Boer nazove, reći ću da“, rekao je Robben o mogućnosti povratka u holandsku reprezentaciju na predstojeće evropsko prvenstvo, koje je Amsterdam domaćin. „Kada sam nastavio da treniram prošlog leta, Euro 2020 je bio jedan od smelih. moji snovi. Ali moram biti realan. Da bih bio u timu, moram biti u dobroj formi i imati oko čega da pomognem. Videćemo šta će se dogoditi „, dodao je Robben.

Arjen Robben jedan je od najuspešnijih holandskih fudbalera s početka novog veka. Za „lale“ ima 96 utakmica, od kojih je poslednja bila u oktobru 2017. godine, u kojoj je postigao 37 golova. Robben je bio deo tima koji je igrao finale na Svetskom prvenstvu 2010. i dostigao treće mesto na Svetskom prvenstvu 2014. Na klupskom nivou Robben ima jednu titulu Holandije, dve titule Engleske, jednu titulu Španije, osam titula Nemačke i jednu Ligu šampiona naslov nakon niza osvojenih nagrada.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje