petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos : Dan 3 – Predlog za kladjenje

S obzirom da je prvi pad sa našeg danasnjeg dubla prošao možemo nastaviti sa ponudom. Ponavljamo, ponuda je jako dobra, ali ne silimo, jer umerenost je majka klađenja.

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće domaći Benjamin Bonci i Amerikanac Frensis Tiafo. Kladionice su postavile Tiafoa za favorita sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 38,5.

Mora se priznati da margina za gemove i ova kvota ne idu nekako jedno uz drugo. Kada je neko favorit sa kvotom 1,50 margina za gemova bi morala biti manja za bar dva gema. I kladionice su očigledno svesne da bi ovde moglo biti svega i svačega.

Tiafo je kralj drame. On obožava veliku scenu, a scena danas ne može biti veća, jer igra protiv Francuza u sred Pariza. Publika će biti na strani Boncija i opšte je poznato da Francuzi pred svojim navijačima igraju u transu. Konstanta i Tiafo ne mogu u istu rečenicu, a ona je ključ na grend slemovima.

Tiafo konkretno ima 11/12 u prvoj rundi na grend slemovima. Zaista skromno ako se uzme u obzir da se dva grend slema igraju na betonu, na podlozi koja njemu bas paše. Fantastičan podatak je da je 15/23 mečeva otišlo u 4+ setova, a da je samo Tiafo bar set gubio na 19/23 meča. S obzirom da danas igra protiv domaćeg koji će biti napaljen zbog publike i ovde možemo očekivati sve i svašta.

Bonci će sigurno imati svoju šansu, jer Tiafo prosto ne može da igra u kontinuitetu dva sata koliko u proseku traje meč na grend slemu. Biće uspona i padova kod obojice što bi trebalo da dovede do velike borbe i možda čak i pet setova.

Predlog za klađenje: 36,5 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje