petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos Dan 3: Predlog za klađenje – Sreda 31. Maj

Danas startuje druga runda na Rolan Garosu. Meč koji ćemo mi analizirati u ovom članku odigraće domaći Ugo Umber i Italijan Lorenco Sonego.

Kladionice su blagu prednost dale Umberu sa kvotom 1,75 dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Pošto igra pred domaćim navijačima i generalno glednao u dobroj je formi, Umber i treba da bude favorit.
Nama ovaj meč miriše na debeli over. Umber jeste u prvoj rundi lako dobio Manarina, no ko prati bar malo tenis zna da Manarino blago rečeno ima averziju prema šljaci. Kroz celu karijeru ima mizerne rezultate, te ubedljiva pobeda Umbera nije iznenađenje.

Danas, Francuza čeka dosta teži posao i biće ovde svega. Kroz svoju karijeru Umber je važio za overaškog igrača. Ima odličan servis i igru u svojim gemovima. Servira levom rukom, odlično kreira uglove i stvara prednost nakon servisa. Ume da izađe na mrežu i sve u svemu napadač je. Ipak, sa druge strane je dosta tanji. Skroman ritern, slabiji u relijima i tu prednost ide Sonegu.

Kroz svoju karijeru Umber na grend slemovima ima 28 odigrana meča i čak 19 je otišlo u 4+ setova. U drugoj rundi grend slema se našao šest puta i polovičan je sa pobedama i porazima, s tim što je četiri od tih šest mečeva otišlo u 4+ setova. Dakle, overaš je i ovi podaci potvrđuju našu tezu.

Sonego, veliki borac sa ne tako izraženim ubojitim oružjem. Odličan je u polju i to je njegova prednost. Treba da produži poen.

U karijeri je odigrao 36 mečeva na grend slemovima i 4+ opcija je bila dobitna u 18 slučajeva. U drugoj rundi ima po pet pobeda i poraza, a 4+ je bio dobitan u 4/10.

U ovom trenutku ne vidimo da neko od ove dvojice može da drži visok tempo tokom dva sata koliko bi trebao da traje ovaj meč, a verujemo da će trajati i duže. Biće oscilacija i nadamo se da ako ode u 4+ setova meča da ovaj meč ide i u over.

Predlog za klađenje: Više od 36,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje