petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos dobio novi termin!

Pandemija koronavirusa napravila je opšti haos u svetskom tenisu. Obe organizecije ATP i WTA su otkazale sve turnire do kraja aprila, a opšti haos nije zaobišao ni Rolan Garos. Organizatori drugog grend slema u sezoni su objavili da Rolan Garos neće biti održan kao što je planirano krajem maja i početkom jula zbog koronavirusa.

Rolan Garos će se održati u periodu od 20. septembra do 4. oktobra. Ovo nije zvanična informacija, jer su datumi još uvek podložni promenama.

“Ceo svet je pogođen zdravstvenom krizom povezanom sa koronavirusom. Da bi se obezbedilo zdravlje i bezbednost svih koji su uključeni organizaciju turnira, Teniska federacija Francuske je donela odluku da ovogodišnje izdanje Rolan Garosa bude održano od 20. septembra do 4. oktobra”, stoji u saopštenju, “Iako niko ne može da predvidi kakva će situacija biti 18. maja, sadašnje mere su učinile da je nemoguće za nas da nastavimo sa našim pripremama i kao posledica toga nismo u mogućnosti da održimo turnir u originalnom terminu”.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje