utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Rolan Garos: Žreb spojio Đokovića i Alkarasa!

Objavljen je žreb za predstojeći Rolan Garos koji će biti više nego neizvestan. Aktuelni šampion Rafael Nadal neće braniti titulu i samim tim se broj kandidata za titulu znatno povećao.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković koji je Rolan Garos osvojio 2021. godine u prvoj rundi će igrati protiv Amerikanca srpskog porekla Aleksandra Kovačevića.

Potom u drugoj rundi sledi meč protiv boljeg iz duela Fučovič/Grenie, a treće kolo donosi potencijalni duel sa Španceom Alehandrom Davidovičem Fokinom.

U tom delu žreba nalaze se još Andrej Rubljov i Karen Hačanov kao potencijalni protivnici u četvrtfinalu, a volja žreba je bila da Alkaras bude u tom delu žreba. Potencijalni duel između Đokovića i Alkarasa moguć je tek u polufinalu.

Pored Đokovića u glavnom žrebu se nalaze još četvorica srpskih tenisera, a to su Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović i Miomir Kecmanovići.

Lajović u prvoj rundi igra protiv Kineza Žižen Žanga. Đere nije imao toliko sreće, jer mu je prvo kolo donelo duel sa Rubljovim. Krajinović će igrati protiv Portugalca Borgesa, dok je Kecmanović u prvoj rundi izvukao kvalifikanta.

Donji deo žreba nosi Rus Danil Medvedev koji svoju avanturu u Parizu kreće protiv kvalifikanta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje