subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Ronaldo pod policijskom istragom!

Manchester United je juče izgubio od Evertona 1:0, a Cristiano Ronaldo nakon meča, dok je odlazio sa terena u tunel, udario po ruci dečaka koji ga je snimao mobilnim telefonom.

Telefon je ispao i slomio se, a ovaj Ronaldov gest pretvorio se u aferu u Engleskoj, jer su mediji prenijeli da je dečak sa autizmom, što je potvrdila i njegova majka.

Ronaldo se izvinio i rekao da dečak može da bude njegov gost na „Old trafordu“, ali lavina je krenula.

Policija Liverpula saopštila je da vrši istragu na osnovu snimka, te da će proceniti da li u Ronaldovom ponašanju ima elemenata za prekršajnu prijavu.

Na kraju utakmice igrači Mančester junajteda krenuli su sa terena, a mi smo bili na tribini uz tunel, moj sin je izvadio telefon kako bi ih snimao. On je želeo da snimi svakog igrača Uniteda, a kada je prolazio Ronaldo, spustio je telefon zbog toga što mu je noga krvarila, a pritom ništa nije rekao. Ronaldo je prošao pored njega i sramno i besno udario njega po ruci i telefonu i nastavio dalje ka svlačionici.

Plakala sam, bila sam u šoku, Jacob je bio još više šokiran. On je dečak sa autizmom, pa nije odmah shvatio šta se desilo, dok nismo došli kući. Bio je veoma uznemiren i razočaran. Ovo je bila njegova prva utakmica u životu. Imali smo predivan dan do pred sam kraj, kada se to desilo. Ronaldo nam je sve upropastio u sekundi„, kazala je dečakova majka:

Nikada nije lako da kontrolišete emocije u tako teškim trenucima kao što je ovaj. No, uvek moramo da pokazujemo poštovanje, strpljenje i budemo primer mladima koji vole ovu igru„, napisao je Ronaldo na Instagramu.“Izvinjavam se za svoj ispad i ako je moguće želeo bih da ugostim navijača da gleda utakmicu na Old Trafordu kao znak fer-pleja i sportskog duha

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje